Tuti Tippek

5 ok, amiért megéri most elkezdeni karácsonyi készülődést

Itt az ideje, hogy karácsonyi hangulatba hozd magad és a környezeted.
5 ok, amiért megéri most elkezdeni karácsonyi készülődést

Van, amit nem lehet elég korán kezdeni. A tapasztalatok alapján ebbe a körbe tartozik a karácsonyra való készülés is; legtöbbször mégis az utolsó pillanatra maradnak a tennivalók. Lehet azonban máshogy is! Ha időben elkezdjük a felkészülést, minden sokkal kényelmesebb és élvezetesebb lesz. Milyen érzés, ha mindenre jut elég időd? Idén próbáld ki! Hidd el, egész más lesz az ünnep hangulata!

Szebb ünnepi asztal

Telezsúfolni nem érdemes, ezért fontos átgondolni, hogy minek van helye az asztalon és minek nincs. Egy kis kreativitás és elegendő idő birtokában pedig akár egy felfordított pohárból, egy evőeszközből vagy egy Ferrero Rocher szemekkel teli kínálóból is nagyszerű asztali dísz lehet.

5 ok, amiért megéri most elkezdeni karácsonyi készülődést

Harmonikusabb otthon

Az ünnepek alatt a legtöbb időt otthon töltöd, ezért fontos, hogy otthonodat a legjobb formába hozd. Ezt a legegyszerűbben a díszítéshez használt színek harmonikus összeállításával érheted el. Válassz egy domináns színt és hozzá néhány kiegészítő árnyalatot, miközben persze a bútorok színére is figyelsz.

Különleges ajándékcsomagolások

Igazán eredeti csomagolást alkotni legalább akkora kihívás, mint tökéletes ajándékokra vadászni. A legfontosabb, hogy semmi sem tabu: bármilyen csomagolópapírt vagy akár tárgyakat is használhatsz a csomagoláshoz. Sőt az ajándékokat egyedi masnikkal vagy díszekkel is feldobhatod, amihez ötleteket a www.ferrero-unnepidekor.hu oldalon találsz.

Személyesebb ajándékok

Kapkodva nem lehet jó meglepetést választani. Ezért ha egy ritkán látott rokon vagy egy kevésbé ismert kolléga lesz a megajándékozott, próbálj információkat szerezni a Facebook-oldaláról. Így sokkal személyesebb ajándékot adhatsz. Ha például tudod a megajándékozott kedvenc idézetét, máris készíthetsz egy személyre szóló ajándékkártyát a www.ferrero-unnepidekor.hu oldalon.

Varázslatos színek

Kísérletezni mindig izgalmas. Ezért az ünnepek évek óta megszokott színeit idén dobd fel néhány új árnyalattal. Az aranyhoz például remekül megy a barna, a piroshoz pedig a fehér. Mindezeket a színeket remekül kombinálhatod, ha vendégeidet néhány szem arany-barna Fererro Rocher-val vagy fehér-piros Raffaellóval kínálod meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top