Tuti Tippek

Teszteltük, és nálunk bevált!

A legjobb ember tesztelte a Braun Satin Hair 3 hajszárítót, ha mondhatok ilyet. Nekem ugyanis 10 éve nincs hajszárítóm, mégpedig három ok miatt:

– vagy nagyon szálkás lesz a szárítástól a hajam,
– vagy azt érzem, hogy szétégeti a nyakamat a készülék,
– vagy csak lusta vagyok, de ez utóbbi nem a hajszárítók hibája.

Szóval én vagyok a “vizes hajjal alvók” királynője, és nagyon kíváncsi voltam, hogy meggyőz-e a Braun Satin Hair 3 hajszárító.

Teszteltük, és nálunk bevált!

Bármennyire is apróságnak tűnik, de nagyon örültem annak, hogy nem volt “túlcsomagolva” a készülék. Mert már egy cipősdoboztól és a benne rejlő papírtengertől is kiráz a hideg. Ó, azok az esőerdők… Másodszorra pedig az okozott kellemes meglepetést, hogy mindössze két kiegészítővel látták el, és szerintem nincs is ennél többre szükség. Mert ugye mindenkinek ismerős, amikor egy hajszárítóhoz vagy hajformázóhoz akár 4-5 plusz alkatrészt is bedobnak a dobozba, amik aztán szépen porosodnak majd a fiók mélyén…

Teszteltük, és nálunk bevált!

De ennél a hajszárítónál pont ez a lényeg. Ugyanis a tökéletessége az egyik kiegészítőben rejlik. Az egyik formázófej a régóta ismert “diffúzorfeltét”, ami segít igazán dús, amolyan “éljenek a 80-as évek aerobikoktatói”-frizurát varázsolni, a másik azonban egy speciális szűkítő. És nekem emiatt lett kedvem hajat szárítani esténként. A szűkítőfej segítségével ugyanis pontosabban száríthatjuk meg a hajunkat, és fókuszálhatunk egyetlen tincsre úgy, hogy közben a többit ne fújja szálkásra a készülék. Három fokozat közül választhatunk: az első egy lágyabb, lassúbb fokozat, a második kettő azonban igazi gyors szárításra ad lehetőséget, amivel még nekem is sikerült 8 perc alatt végeznem. Amikor pedig túlságosan forrónak éreztem a harmadik meleg fokozatot, akkor azonnal átváltottam hűvösre, ami NEM hideg, hanem kellemesen hűvös.

Teszteltük, és nálunk bevált!

Megannyi más társához képest a Braun Satin Hair 3-nál egyáltalán nem éreztem “büdös, égett” szagot. És szuper találmány a végénél található levehető szűrő is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top