Tuti Tippek

Karácsonyi ajándéktippek Neked!

Szeretnénk segíteni, hogy a karácsonyfa alatt mindenki arcán boldog mosolyt láthass!

                                             Darabanth.com – a kincskeresés élménye
 

Ha szereted a bolhapiacon válogatás és kincstalálás élményét, mindenképp nézd meg a Darabanth kínálatát!
Itt érdemes ajándékok után vadászni, hiszen kéthetente kerül fel 16 000 új tétel folyamatos online aukciókra nagyon kedvező árakon.
Mindenféle kisebb-nagyobb régiség, porcelán, kerámia, festmény és grafika mellett elsősorban a papírrégiségek területén erős az oldal. A szép régi porcelánok, aranyos figurák, készletek és komoly antik példányok mellett nagyon sok könyv, akár antikvár, vagy híres írók által dedikált, akár modernebb darabok, izgalmas régi fotók, történelmi hírességek kéziratai között lehet válogatni.

Rengeteg tételt kínálnak szakszerű leírásokkal, jó fotókkal ellenőrzött és szavatolt minőségben.
Az igazán komoly gyűjtői daraboktól kezdve az egy-két ezer forintos apróságokig mindenki találhat magának kedvére való tételt a kínálatban.

Web: Darabanth.com

            Kulina webáruház – minden szenvedélyes szakácsnak és konyhatündérnek

Imádsz sütni-főzni és, ha teheted, a legtöbb időt a konyhában töltöd? Akkor nézz körül weboldalunkon és válogass a stílusosabbnál stílusosabb konyhai kiegészítők és segédeszközök között!

A klasszikus francia kerámiát gyártó Emile Henry családi manufaktúra az egyik legkedveltebb márkánk – sütőformáit különösen azoknak ajánljuk, akik a hagyományos konyha hívei és imádják a frissen sült kenyér, bagett és kalács illatát!
Amennyiben a praktikus megoldások híve vagy, a német Zwilling márkát ajánljuk figyelmedbe.Szinte minden megtalálható a kínálatában, amire egy konyhában szükség lehet!

Kínálatunk exkluzív konyhaberendezésekre és lakáskiegészítőkre specializálódik, több mint 28 700 termékünk van raktáron – van miből válogatni. 🙂
Web: www.kulina.hu

                                           Lugas.hu – a konyhagépek specialistája

Sütit enni mindenki szeret, ugye? De, ha el is kell készíteni… Ahhoz, hogy ez a lehető legkevesebb energiaráfordítással megtörténhessen javasolunk egy igazán profi, a végletekig terhelhető konyhagépet, és akkor marad idő egy forró csokit kortyolgatva egy csajos filmet megnézni.

Az Electrolux Assistent EKM4200 konyhai robotgép habverőként, dagasztókarként, krém keverőként és a könnyedén hozzácsatolható alkatrészeinek köszönhetően húsdarálóként, saláta-feldolgozó állomásként is működik.

No és a takarítás… Hogy a kedvünk jobb legyen, segít egy igazán gyönyörű készülék. Az Electrolux UltraSilencer ZEN porszívói extra csendesen, csupán 58 dBA-el működnek. Az se baj, ha alszik a gyerek, úgyse hallja meg 
Ajándéknak szánod? Még pont van rá idő, hogy nálunk beszerezd. Ki sem kell mozdulnod a hidegbe, megrendelheted online és mi házhoz szállítjuk.
www.lugas.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top