Tuti Tippek

Közelegnek az ünnepek (x)

Ha kinézünk az ablakon, nem igazán kapunk kedvet a szabadtéri programokhoz: az ősz egyre gyakrabban mutatja sötét, borongós arcát. Az esős és hideg novemberben csupán egy dolog tarthatja bennünk a lelket: a csillogó karácsonyi időszakra való készülődés.

Tagadhatatlanul ez az év egyik legszebb időszaka, tele szűk körű ünnepi összejövetelekkel, pezsgéssel és várakozással. Ezt a felfokozott érzést persze kicsit árnyalhatja, ha a rohangálásra, a sorban állásra és az ajándékozás miatti kétségbeesésre terelődik a gondolatunk. Íme pár ajándékötlet, amelyekkel megkönnyítheted a dolgod és átadhatod magad az ünnepi hangulatnak.

1.       Szépségcsomagok

Takaríts meg időt magadnak és válassz dekorkozmetikai csomagot a szeretteidnek. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle karácsonyi csomagok. Külön öröm, hogy a tematizált dobozokkal a család minden tagjának találhatunk megfelelőt, legyen szó testvérnek, szülőknek, vagy a párunknak szóló meglepetésről. A testápolási csomagok mindenképp az első helyen szerepelnek: ajándékozz különleges, pihentető élményt szeretteidnek a téli hónapokra!

Közelegnek az ünnepek (x)

2.       Parfüm

Az ünnep egyik elmaradhatatlan kelléke a parfüm. Ha valakinek üvegbe zárt illatot ajándékozunk, azzal azt üzenjük, hogy ismerjük az illető ízlését – nem mellesleg hosszú távon is emlékszik majd a meglepetésünkre, hiszen nagy valószínűséggel mindennap használni fogja az ajándékot. Többféle kiszerelésben elérhető, elegáns és nem utolsó sorban óriási a választék a drogériák polcain.

Közelegnek az ünnepek (x)
3.       Ajándékkártya

Az ajándékkártyával kapcsolatban sokaknak fenntartásaik vannak. Túl hamar lejárnak? Személytelen ajándék lenne? Mi nem ezt gondoljuk! Szerintünk ez egy univerzális meglepetés, amit az ajándékozott olyan termékekre válthat be az üzletekben, amire a leginkább vágyik. Nincs kényszeredett mosoly, sem félredobott ajándék, amely a sarokban árválkodik, és a rossz érzés, hogy egy teljesen felesleges termék került a kosarunkba. Tudatosabb megoldás, ha a döntést meghagyjuk a megajándékozottnak. Nem elhanyagolható az sem, hogy a különféle mintázatokkal ellátott dm ajándékkártya például az utolsó feltöltés időpontjától számított 10 évig érvényes, így nem kell kapkodni, azt lehet kiválasztani, amire valóban szükség van. Lepd meg szeretteidet a választás lehetőségével!

Közelegnek az ünnepek (x)
+1 Édesség

Az édességektől gyakran idegenkedünk, hiszen sokan óvatosan bánnak az édes élvezetekkel, féltve alakjukat. Karácsonykor viszont egy kicsit félretehetjük az aggodalmakat, és a finomságokat az ünnepi hangulat megteremtésének kreatív eszközévé tehetjük. És hogy miért érdemes édességet, esetleg egy különleges csokoládét választanunk ajándékba? Ugyan nem létezik olyan, hogy boldogsághormon, de azt elmondható, hogy pár kocka elfogyasztása nem káros, de még javasolt is: a csokoládé pozitívan befolyásolja a hangulatunkat. Emellett kiválóan párosítható például gyümölcsökkel és számtalan formában fogyasztható!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top