nlc.hu
Tuti Tippek

Külön karácsonyozik II. Erzsébet a járvány miatt

II. Erzsébet visszavonultan tölti a karácsonyt, a királyi család tagjaival sem találkozik a járvány miatt

A koronavírus miatt idén nem karácsonyozik együtt a brit királyi család.
II. Erzsébet

A koronavírus-járvány miatt nem a családjával tölti a karácsonyt II. Erzsébet brit királynő és férje, Fülöp herceg, hogy ezzel is példát mutassanak. A 94 éves királynő idén nem utazik a Sandringham-kastélyba az ünnepekre, hanem Windsorban marad, és kihagyja a szokásos templomi körútját is, hogy elkerülje a tömeget.

Az eddigi években az volt a megszokott forgatókönyv karácsonykor, hogy Károly herceg, Kamilla, Vilmos és Katalin, valamint a gyerekek is összegyűltek a királynőnél, de idén ez is elmarad.

Vilmos herceg és Katalin hercegné minden bizonnyal meglátogatja majd Katalin családját Buckleburyben, és természetesen magukkal viszik a három gyereküket, Györgyöt, Saroltát és Lajost is. Arra 2016 óta nem volt példa, hogy Middletonékkal töltsék az ünnepeket.

Károly herceg és Kamilla a Highgrove-birtokon tölti majd a karácsonyt Gloucestershire-ben, de elképzelhető, hogy valamikor meglátogatják majd a királynőt és férjét. Ám mivel Kamilla a szüleihez is elutazik majd az ünnepekkor, könnyen lehet, hogy kénytelen lesznek betartani a távolságtartási szabályokat a királynőnél.

Harry herceg és Meghan hercegné a kisfiukkal, Archie-val tölti az ünnepet Los Angeles-i otthonukban.

Bár a járvány a királyi család karácsonyát is alaposan felforgatja, a hírek szerint II. Erzsébet időt fog szánni arra, hogy mindenkivel beszéljen, akivel nem találkozhat személyesen.

(Mirror)

(Kiemelt kép: MTI/EPA/PA/John Stillwell)

Karácsony a brit királyi családban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top