nlc.hu
Tuti Tippek

Ez történik, ha a gyerek egyedül díszíti a fenyőfát

Ez történik, ha a gyerek egyedül díszíti fel a karácsonyfát

Nem történt semmi baj, amikor a gyerek egyedül díszítette fel a karácsonyfát, de a végeredmény egyszerre vicces és cuki lett.

A gyerekeket érdemes bevonni a karácsonyi készülődésbe, egyszerű, de szuper karácsonyfadíszeket lehet velük készíteni, és az is jó közös időtöltés, ha együtt díszíti a fát a család.

Némi segítség azért nem árt a gyerekeknek, ha díszítésre kerül a sor. Na nem azért, mert nem elég ügyesek, vagy nem lenne elég fejlett a szépérzékük. Egyszerű fizikai korlátai vannak, hogy a fenyőfa minden részét elérjék, főleg, ha a plafonig ér a karácsonyfa.

Egy nő a Twitteren mutatta meg, mi lett az eredménye annak, hogy a totyogó kisgyereke díszítette fel a karácsonyfát az anyósánál:

Karácsonyfa, amit csak alul díszített fel a gyerek

Így díszítette fel a totyogó gyerek a karácsonyfát (Fotó: Twitter/AC Thomas)

A vicces és egyszerre aranyos képen látszik, hogy fenyő alsó része roskadozik a piros gömböktől és más díszektől, de feljebb szinte teljesen kopasz.

A netezők imádták a fényképet, több mint 114 ezren lájkolták. Volt, aki azt írta, a gyerek nagyon ügyes, már csak meg kell nőnie, és gyönyörűen díszíti majd a karácsonyfákat.

(Daily Star)

Karácsonyfadíszítés az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top