nlc.hu
Tuti Tippek

Így csomagold be a szabálytalan formájú ajándékokat

Így csomagold be profin a szabálytalan formájú ajándékokat

Ha gondot okoz a szabálytalan alakú ajándékok becsomagolása, ez a trükk neked szól.
Szabálytalan alakú ajándék csomagolása

A karácsonyi ajándékok becsomagolása nem nagy ügy, ha téglatest vagy szögletes formájú a meglepetés. Ám ha egy szabálytalan alakú dolgot szeretnénk ízlésesen becsomagolni, már nehezebb a dolgunk. Sokan nem is vesződnek vele, inkább beleteszik egy dobozba vagy szatyorba.

Egy anya most mutatott egy egyszerű módszert, amivel bármilyen amorf tárgyat profin becsomagolhatunk. A TikTokra kitett videóban egy Miki egér plüssfigura a kísérleti alany, amelyet egyszerű barna papírba csomagolt be.

@mama_mila_

Thanks for 6M on my last gift wrapping video ❤️ Here’s how to wrap gifts that are a harder shape 🎁 ##giftwrapping ##holidaytiktok ##holidaysourway ##xmas

♬ original sound - ✰ Christmas sounds ✰

A trükk lényege, hogy a papír egyik végét felhajtja, majd egy gyémánt alakú aljat alakít ki, amit leragaszt. Tulajdonképpen egy zacskót készít, de olyan méretűt, amibe pont passzol az ajándék. A végén lezárja a csomagolás tetejét, és egy széles szalagból fület és masnit köt rá.

A karácsonyi készülődés idején nagyon népszerű lett a videó, eddig több mint 4 milliószor nézték meg.

(Kiemelt kép: TikTok/mama_mila_)

Karácsonyi ajándékcsomagolás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top