nlc.hu
Tuti Tippek

Mariah Carey karácsonyi műsora

Az 50 éves Mariah Carey még mindig a karácsony királynője, de miért kellett 20 évesre műteni, photoshopolni?

Mariah Carey egy speciális karácsonyi műsort forgatott az Apple TV-nek. Amíg csak a zenét hallgatjuk, teljesen rendben is van a dolog, de amikor megnézzük a látványos show-t, akkor gyorsan értetlenkedni kezdünk, mégis hogyan fiatalodott ennyit az 50 éves díva.

Mariah Carey a karácsony királynője, ez nem vitás. All I want for Christmas című slágerét megunhatatlanul imádja a világ. A dal annyira hozzánőtt az ünnepekhez, mint a habkarika, vagy a fényfüzér. Idén pedig egy speciális karácsonyi show-t forgatott vele az Apple TV. Mariah a legnagyobb karácsonyi slágereket énekli, olyan vendégsztárokkal, mint Ariana Grande és Jennifer Hudson.  A dalok mellett pedig az énekesnő kinézete is emlékezetes maradt bennünk. 

Mariah Carey karácsonyi dalai

Mariah Carey idén látványos karácsonyi műsorral jelentkezett (Fotó: Profimedia)

Az előadások alatt ugyanis Carey pontosan úgy fest, mint a legdrágább, legcsillogóbb karácsonyi díszek, vagy csomagolópapírok. Combig felvágott, kristályokkal dekorált estélyi, hófehér, Tél hercegnője báli ruha, szexi Mikulás-jelmez… Van itt minden, mint a búcsúban.

Mariah Carey, a tél királynője

Mariah Carey, mint a Tél királynője (Fotó: Profimedia)

Mindegyik ruhát Carey álmodta meg, míg a megvalósítás Daniela Gschwendtner jelmeztervező feladata volt.  Ennél karácsonyosabbra már nem is sikerülhetett volna.

Mariah Carey csillogó ruhája

100% díva (Fotó: Profimedia)

Carey karácsonyi visszatérése, de mégis mi történt az arcával?Az 50 éves énekesnő olyan, mintha ma is 25 éves lenne, kicsit már-már ijesztő, hogy sehol egy ránc, vagy egy természetes mimika…

Így változott meg 1994 óta!

Mariah Carey All i Want for Christmas
Megnézem
Összes kép (4)

Íme egy részlet Mariah Carey 2020-as karácsonyi műsorából!

Hallgass karácsonyi zenét, és süss süteményt az ünnepekre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top