nlc.hu
Tuti Tippek

Karácsonyi lépcsőkorlátdekor

Karácsonyi köntösbe öltöztette otthon a lépcsőkorlátot, beleálltak a netezők

Teljesen széttrollkodták a hozzászólók a karácsonyi DIY-videóját.

Shayna Alnwick megosztotta a neten az egyik beltéri karácsonyi dekorációját. A 760 ezres követőtáborral rendelkező, változatosabbnál változatosabb DIY-trükköket bemutató influenszer a lépcsőkorlátot díszítette fel a házában, nagyon ötletes módon. Több hozzászóló azonban egyből letámadta, mondván, életveszélybe sodorta a családját ezzel a DIY-dekorral.

lépcső,

Shayma lépcsőkorlát-dekorációja – Forrás: TikTok-videó

A kreatív nő idén karácsonyra a lépcsőkorlátot gömbdíszekkel, tobozokkal és fenyőfaágakkal, valamint szalagokkal borította be. Erről videót is megosztott a TikTokon. Mint abból kiderül, habszivacs rudakat rögzített a korlátra, a díszeket, a szalagokat és a többi apró dekorelemet arra ragasztotta rá ragasztópisztollyal.

Sokakat lenyűgözött Shayna dekorációja, azonban a trollok is megjelentek a hozzászólók között, akik számos biztonsági problémára hívták fel a DIY-rajongó anyuka figyelmét. Különösen azt kifogásolták, hogy a díszítés miatt nem lehet használni a korlátot, pedig a korlát nem véletlenül került oda. „Gyönyörű, amíg a nagymama le nem esik a lépcsőn” – írta egyikük. Ám akadtak a negatív kommentelők között olyanok is, akik a díszek elpazarlásába kötöttek bele, mondván, biztos a kukában végzi majd a dekoráció az ünnepek után, hiszen nehéz lenne a díszeket egyenként, épségben leszedegetni a szivacsnudliról.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top