nlc.hu
Tuti Tippek

Balázs Andi karácsonya

Emiatt vásárolt 15 kiló rizst karácsonyra Balázs Andi

Nincs még egy olyan hazai színésznő, aki Balázs Andinál jobban várná a karácsonyt.

Balázs Andi 25 éve a fővárosban él, de a karácsonyt most is ugyanúgy várja, mint gyerekkorában Gyomaendrődön. „A szüleim csodálatos téli ünnepeket varázsoltak nekünk. Én még kiskamaszként is hittem, hogy a Mikulás és az angyalkák hozzák az ajándékokat. Csupa szeretet vette körül a családi karácsonyainkat, mindent közösen csináltunk. Főztünk, fát díszítettünk” – mesélte a Meglepetés magazinnak adott interjúban.

Balázs Andi,

Balázs Andi már november óta karácsonyi mámorban él – Fotó: Sajtóklub

Már novemberben feldíszíti az otthonát, és még a kertjében lévő gyümölcsfákra is felakaszt néhány színes üveggömböt. „Begyújtok a kandallóba és karácsonyi dalokat hallgatok. (…) Novembertől előveszem a manókat, a szarvasokat, a diótörő figurákat, és feldíszítem a házunkat” – árulta el a színésznő, aki arra is szakít időt, hogy saját kezűleg készítse az ajándékokat.

„Egyszer 38 darab zokniból csináltam hóembert, és mindegyik hasonlított a gazdájára. (…) Mivel a zokni-hóembereket rizsszemekkel töltöttem meg, képzelheted, mit szóltak a közértben, amikor a párom, Gábor 15 kiló rizst vásárolt egyszerre” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top