Ünnepi menü

Mákos guba vaníliaöntettel – egészségesebben

Nagyon egyszerű és nagyon finom édesség, sőt olcsó is.

A mákos guba azért egy jó desszert, mert elhasználhatjuk hozzá a szikkadt kiflit, és akármennyit bíbelődünk is vele, akkor se tart fél óránál tovább. Az én változatom most egy egészséges verzió lett, hiszen korpás kiflivel és édesítőszerrel készítettem – írja a Recept Guru bloggere.

Hozzávalók:

Mákos gubához: 4 kifli, 10-15 dkg darált mák, eritrit, vaníliakivonat, mazsola ízlés szerint
Vaníliasodóhoz: 5 tojássárgája, 1/2 l tej, 10 dkg eritrit, vaníliakivonat, 1 csapott ek. vaníliás pudingpor

 

Az elkészítését a blogposztban találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top