Ünnepi menü

10 szép és vicces karácsonyi sms

Ha idén kicsit változatosabbá tennéd a karácsonyi üzenetedet, akkor segítünk! Összegyűjtöttünk 10 vicces és szép karácsonyi üzenetet.

1.

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot!
Ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos neked!
Ajtód elé fehér bársonyt:
békés, boldog, szép karácsonyt!

2.

Karácsony éjjelén ezer csillag ragyog.
Boldogság tölt el aprót és nagyot.
Angyalkák hada száll alá lassan,
kellemes karácsonyt – suttogják halkan!

3.

Ezen a napon Jézuskának születésnapja vagyon, ezen alkalomból egy rakás ajándék nyomjon agyon! Boldog karácsonyt!

4.

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra! Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a karácsony!

5.

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog napod és utána jó éved!

karacsony, sms
6.

A bejglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-em végre! Közben gondolj csupa szépre, ragyogjon rád is a szeretet fénye!

7.

Karácsonykor a világ díszbe öltözik, a szívekbe szeretet költözik, legyen a te szíved is boldog és teli, míg a világ a karácsonyt ünnepeli!

8.

Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok, és boldog karácsonyt kívánok!

9.

Távolság már nincsen, új idők járnak, huncut kis angyalkák sms-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, boldog karácsonyt így kívánok nektek!

10.

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos álmok suhannak a széllel. Mindenki házába boldogság költözik, szívünk az örömmel csurig megtelik. Boldog karácsonyt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top