nlc.hu
Ünnepi menü

Karácsonyi fotózást trollkodó kutya

Pazar karácsonyi lapot köszönhet családja a rakoncátlan kutyusnak

Végy egy örökmozgó kutyát és kis kreativitással jó esélyed van rá, hogy világhírű lesz a családod.

Kisállatot fotózni nem könnyű, tudja ezt jól minden gazdi. A kedvencek vitán felül tök aranyosak, de mivel nem kérhetjük meg őket, hogy vágják már magukat pózba, a jó pillanataikat néha kész művészet elkapni.

Ezzel szembesült idén Penny, a kopó családja is. A família a szokásos éves üdvözlőlaphoz igyekezett egy normális képet összehozni – olyat természetesen, amin Penny is szerepel – a kutyus azonban széttrollkodta a fotózást.

Mert ugatott…

Fotó: Deanna Greenstein

Fotó: Deanna Greenstein

Meg ugatott…

Deanna Greenstein

Deanna Greenstein

Meg ficergett vég nélkül.

Fotó: Deanna Greenstein

Fotó: Deanna Greenstein

De a családot sem kell félteni: kitalálták a tökéletes megoldást. A kutyájuk által széttrollkodott képekből készítettek egy montázst, s ezzel meg is született az eddigi legmókásabb karácsonyi üdvözlőlapjuk, ami persze futótűzként terjedt el a közösségi médiában.

Fotó: Deanna Greenstein

Fotó: Deanna Greenstein

Deanna Greenstein, Penny gazdája a BoredPandának elmondta, hogy kutyájuk igazán nagy kópé. Előszeretettel trollkodja szét a családtagok zoom meetingjeit is, és sportot űz abból, hogy ellopja a gyerekek játékait egy-egy jó fogócska reméányében.

A huncut kutyalánynak egyébként van saját Instagram-oldala is, ahol bárki figyelemmel kísérheti „nyomorúságos” életét.

Házi kedvencek, akik belopták magukat a szívünkbe:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top