nlc.hu
Ünnepi menü

Jön Ördög Nóráék idei karácsonyi dala!

Nincs karácsony Ördög Nóráék dala nélkül, idén is kapunk tőlük egy slágert

2021-ben is előrukkol egy karácsonyi dallal Ördög Nóra és családja.

Ördög Nóráéknál már szinte hagyománynak számít, hogy minden évben készülnek egy-egy saját karácsonyi dallal. Megnyugodhatunk, az idei év sem múlik el a karácsonyi slágerük nélkül! Immár negyedik éve készít/készíttet Ördög Nóra és Nánási Pál karácsonyi dalt.

Ördög Nóra

Hamarosan érkezik Ördög Nóráék 2021-es karácsonyi dala (Fotó: Sajtószoba)

Ördög Nóráék a közösségi oldalukon tették közzé, hogy már elkezdtek ötletelni a legújabb karácsonyi dalukon – szúrta ki a Blikk. „Ez az év is olyan gyorsan elrohant, hogy szinte már vége… Ez viszont azt is jelenti, hogy elkezdhetünk ötletelni a legújabb karácsonyi dalunkon… Szerintetek idén kik fogják énekelni a dalt? Van tippetek?” – posztolták.

Egy kis sláger-visszatekintés:

2018-ban vágtak bele a karácsonyi dal készítésbe, akkor nagyot szólt az Itthon a legesleg (Tüptürüp) című daluk:

2019-ben Koszi Jankával és Takács Nikolassal készítették el a Legyünk ma csak úgy című dalt, ami merőben más hangulatú volt, mint az előző évi:

A 2020-as karácsonyi daluk – amelyre a Lóci játszik zenekar és Tóth Andi kapott felkérést – azonban kiverte a biztosítékot a követőik körében, nagyon lehúzták ugyanis a kommentelők, mivel egyrészt úgy érezték, hogy az énekesnő nem viselkedik elég konszolidáltan a klipben, másrészt inkább tűnt szilveszterinek a dal és a klip hangulata, mint karácsonyinak.

Mi mindenesetre kíváncsian várjuk Ördög Nóráék idei karácsonyi dalát!

Még több karácsonyi dal az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top