nlc.hu
Ünnepi menü

Erdélyi Tímea kapcsolata az angyalokkal

Angyalokkal kommunikál Erdélyi Tímea, a színésznő gyakran kap tőlük üzenetet

Angyalok segítségével vészelt át sok mindent a 38 éves színésznő.

Erdélyi Tímea gyakran kap olyan üzenetet az angyaloktól, ami úgy is történik. A Mintaapákból is jól ismert színésznő évekkel ezelőtt került kapcsolatba egy angyallátóval, aki azóta is tud neki újat mondani és segíteni is – derült ki a Tények Plusz riportjából. Erdélyi Tímea bevallotta, rendszeresen kommunikál angyalokkal, és a segítségükkel vészelt át eddig mindent.

Erdélyi Timi

Angyali üzeneteket kap rendszeresen Erdélyi Tímea – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Elmondása szerint 9 évvel ezelőtt gyökeresen megváltozott az élete, amelyben egy angyallátó médium is a támasza. „Nagyon sok mindenre kaptam választ, és nagyon sokszor az angyallátó médiumon keresztül kaptam választ. Ő hozta le ezeket az úgynevezett angyali üzeneteket, ami talán azoknak az embereknek egy kicsit furcsa, akár ijesztő, akár érthetetlen, akik egyáltalán nem foglalkoznak ilyen témákkal. Én úgy kaptam válaszokat, hogy nem is tettem fel a kérdést, tehát annyira ott feszült az energiateremben, az aurámban, annyira foglalkoztatott valamiféle téma, hogy bár szerettem volna megkérdezni, de mielőtt a kérdést feltettem volna, már jött is a válasz. Nagyon sokszor volt olyan, hogy olyan dolgokat mondott, hogy ez valószínűleg így és így fog alakulni, ez és ez fog történni. Mire én azt mondtam: ő is egy ember, és mint emberi lény, az ő gondolataiban vagy személyiségében is benne van a tévedés lehetősége. És én voltam a legjobban ledöbbenve, amikor azt tapasztaltam, hogy úgy történt, ahogy mondta” – vallotta be Erdélyi Tímea.

Olvass még angyalokról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top