nlc.hu
Ünnepi menü

Zalatnay Cini sosem szedi le a karácsonyfáját

Zalatnay Cininél egész évben áll a karácsonyfa – Az énekesnő elárulta, mi az oka

Az énekesnő a karácsonyi dekorációját csupán Valentin-napkor cseréli le: akkor Mikulás helyett szívecskék kerülnek a fára.

Egész évben áll a karácsonyfa Zalatnay Sarolta otthonában, melyet mindig az évszakoknak vagy az adott ünnepnek megfelelően díszít fel. Az énekesnő elmondása szerint valamikor 10 évvel ezelőtt kezdődhetett nála ez a hagyomány.

Zalatnay Cini

Zalatnay Cini és állandó lakásdekorációja, a szezonálisan díszített karácsonyfa – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Zalatnay Cini megmutatta a Mokkában, hogy idén milyen díszekkel öltöztette fel a műfenyőjét. “Néhány napja szedtük le a halloweeni díszeket róla. Most már karácsony és Mikulás, és ez így marad egészen Valentin-napig, és akkor le lesz cserélve szívecskékre. Akkor utána a nyuszi. Nyáron van olyan, hogy virágok, gyümölcsök – mindent fölrakok rá. És utána elölről az egész: halloween, mikulás, karácsony, satöbbi” – árulta el a 73 éves énekesnő.

Zalatnay Cini arról is mesélt, hogyan kezdődött nála ez a hagyomány. „Akkor még igazi fenyő volt, és nem akartam leszedni, mert az illata is milyen jó, illetve nagyon szépen megmaradt, nem hullott le. És mondom: miért kellene mindig leszedni? Ez olyan mint egy dísz! Tartsuk meg, hagyjuk meg, és ez így tud maradni. És ezt megszokták a barátok, és már nagyon sok, baráti körben lévő embernek is ez van már. Szerintem szép, egy dísz” – indokolta az énekesnő, akinél eddig minden évben piros volt a karácsonyfadísz, idén is, de ez jövőre változni fog.

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top