nlc.hu
Ünnepi menü

Kamarás Norbiék karácsonya

Kamarás Norbi elképzelni sem tudja, hogy ingben és zakóban egye szenteste a töltött káposztát

A 2021 Nyerő Párosának ez lesz a harmadik közös karácsonya.

A karácsony a szeretet ünnepe, a meghitt hangulatot általában rengeteg idegeskedés előzi meg. A legtöbb párnál például fogas kérdés, hogy hol töltsék a szentestét. Kamarás Norbinak és párjának, Kármán Odettnek az idei lesz a harmadik közös karácsonya. Mint a párok többségénél, náluk is sok kompromisszummal jár a békés ünneplés.

Kamarás Norbi és Kármán Odett,

Kamarás Norbi és párja, Kármán Odett – Fotó: Sajtóklub

Szerintem a karácsonyból a 24-e a legfontosabb, és én eddig a 35 évem alatt minden évben itthon, a családddal voltam szenteste. Sajnos Odettnek ezt el kell fogadni, hogy az én családom ebből nem enged. Tavaly és eddig mindig úgy volt, hogy 24-én itthon voltunk az én szüleimnél, és 25-26-án pedig lementünk Odettékhez” – mesélte a Fókuszban Norbi.

A BeleValóVilág műsorvezetője elárulta, ugyan tiszteli az ünnepet, de elképzelni sem tudja, hogy ingben és zakóban egye szenteste a töltött káposztát. 

Ami pedig a karácsonyi ajándékozást illeti, Norbi bevallotta, számára pont ez a procedúra árnyékolja be a szeretet ünnepét: “A szüleimmel minden évben megegyezünk, hogy idén most nem veszünk ajándékot. Tényleg, ne költsünk feleslegesen. Mindenkinek megvan mindene. Fölösleges sorban állni, idegeskedni. Fölöslegesen pénzt költeni. És hát ebből mindig az lesz, hogy <<valamit azért csak kéne! csak egy apróságot! >> Nagyon nehéz. Nekem ez minden évben olyan, hogy csak legyen túl rajta!” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top