Gyűjtsd az erdei nyuszikat és nyerj!
Keresd az erdei nyuszikat adventi rovatunk cikkeiben, gyűjts össze belőlük naponta hatot, így esélyed lehet, hogy megnyerd a fantasztikus nyereményeink egyikét! Látogass az oldalra minden nap, hisz mindig új eséllyel és nyereményekkel várunk!
Ma már összegyűjtöttél:
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Főnyeremények
Heti nyeremények
A játék 4 hetes időtartama alatt minden hétfőn sorsoljuk ki a heti nyereményeket azok között, akik az előző hét legalább egy napján összegyűjtötték a 6 db erdei nyuszit és helyesen válaszoltak az aznapi kérdésre.
Napi nyeremények
Akik előző nap összegyűjtöttek 6 db erdei nyuszit az nlc adventi cikkeiből és helyesen válaszoltak a feltett kérdésre, az alábbi nyeremények közül nyerhetnek egyet a napi sorsoláson.
Az adventi nyereményjáték részletei
Keresd az adventi oldalon az erdei nyuszikat 2023. november 27-től december 17-ig, gyűjts össze belőlük naponta 6-ot! Amint megtaláltad mindet, egy kérdést teszünk fel neked. Ha helyesen válaszolsz a kérdésre, indulhatsz az ajándékokért a napi, a heti és a fődíjas sorsoláson is.
Az nlc ADVENTI oldalán kell keresni az erdei nyuszikat a cikkekben: az erdei nyuszi képére kattintva tudod őket összegyűjteni.
Ha összegyűjtöttél hat erdei nyuszit, kapsz egy kérdést. Ha jól válaszolsz rá, majd megadod a személyes adataidat és elfogadod a nyereményjáték szabályzatot, automatikusan részt veszel a nyeremény sorsoláson. Minden nap csak egyszer lehet összegyűjteni az erdei nyuszikat, de ez már elég ahhoz, hogy bekerülj a sorsolásba.
Napi sorsolás: A sorsoláson azok vehetnek részt, akik előző nap 0–24 óráig összegyűjtötték a 6 erdei nyuszit a cikkekből és helyesen válaszoltak az aznapi feltett kérdésre.
Aki összegyűjtötte a 6 erdei nyuszit és helyesen válaszolt a kérdésre, automatikusan részt vesz a nyereménysorsoláson.
Szombaton és vasárnap nincs sorsolás, a hétvégi napok napi sorsolása mindig a rákövetkező hétfőn történik.
Heti sorsolás: A játék 3 hetes időtartama alatt minden hétfőn kisorsoljuk a heti nyereményeket azok között, akik az előző hét legalább egy napján összegyűjtötték a 6 db erdei nyuszit és helyesen válaszoltak az aznapi kérdésre.
A már kisorsolt Játékosok a 3 hetes periódusokon belül, az adott héten nem sorsolhatók ki újra a napi nyereményekért, de a heti nyeremények és a fődíjak sorsolásán újra részt vehetnek sorsjegyükkel és jogosulttá válnak a nyereményre.
A fődíj a játék végén, december 18-án, hétfőn talál gazdára az utolsó heti nyereményekkel együtt, az értékes főnyeremény sorsolásán újra minden játékos lehetőséget kap a nyerésre.
Mindent megteszünk a nyeremények mielőbbi kézbesítése érdekében, azonban a postázás általában hosszú átfutási idővel történik, különösen az ünnepi időszakban. Az adventi nyereményeket legkésőbb 2024. január 30-ig juttatjuk el nyerteseinknek.
Sok sikert és jó szórakozást kíván: az nlc szerkesztősége!
Ha kérdésed van, ide írj: nyeremenyjatek@nlc.hu