Gyűjtsd össze a Diótörőket és nyerj!
Keresd a Diótörő figurákat adventi rovatunk cikkeiben, gyűjts össze belőlük naponta hatot és nyerd meg a számos nyeremény egyikét! Látogass az oldalra minden nap, hisz mindig új eséllyel és nyereményekkel várunk!
Ma összegyűjtöttél:
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Főnyeremény
Heti nyeremények
A játék 4 hetes időtartama alatt minden hétfőn sorsoljuk ki a heti nyereményeket azok között, akik az előző hét legalább egy napján összegyűjtötték a 6 db Diótörőt és helyesen válaszoltak a napi kérdésre.
Napi nyeremény
Akik előző nap összegyűjtöttek 6 db Diótörőt az nlc adventi cikkeiből és helyesen válaszoltak a feltett kérdésre, az alábbi nyeremények közül nyerhetnek egyet a napi sorsoláson.
Az adventi nyereményjáték részletei
Keresd az adventi oldalon a Diótörő figurákat 2019. november 25-től december 22-ig, gyűjts össze belőlük naponta 6-ot! Amint megtaláltad mindet, egy kérdést teszünk fel neked. Ha helyesen válaszolsz,  indulhatsz az ajándékokért a napi, a heti és a fődíjas sorsoláson is.
Az nlc ADVENTI oldalán kell keresni a Diótörő figurákat a cikkekben: rákattintva tudod őket összegyűjteni.
Ha összegyűjtöttél hat Diótörőt, kapsz egy kérdést. Ha jól válaszolsz rá, máris bekerülsz a sorsolandók listájába. Minden nap csak egyszer lehet összegyűjteni a figurákat, de ez már elég ahhoz, hogy bekerülj a sorsolásba.
Napi sorsolás: A sorsoláson azok vehetnek részt, akik előző nap 0–24 óráig összegyűjtötték a 6 Diótörő figurát a cikkekből és helyesen válaszoltak a feltett kérdésre. Aki összegyűjtötte a 6 Diótörőt és helyesen válaszolt a kérdésre, automatikusan részt vesz a nyereménysorsoláson.
Szombaton és vasárnap nincs sorsolás, a hétvégi napok napi sorsolása mindig a rákövetkező hétfőn történik!
Aki összegyűjtötte a 6 dobozt és helyesen válaszolt a kérdésre, automatikusan részt vesz a nyeremény soroláson.
Szombaton és vasárnap nincs sorsolás, a hétvégi napok napi sorsolása mindig a rákövetkező hétfőn történik!
Heti sorsolás: A játék 4 hetes időtartama alatt minden hétfőn kisorsoljuk a heti nyereményeket azok között, akik az előző hét legalább egy napján összegyűjtötték a 6 db Diótörőt és helyesen válaszoltak az aznapi  kérdésre.
A fődíj a játék végén, december 23-án, hétfőn talál gazdára az utolsó heti nyereményekkel együtt, az értékes főnyeremény sorsolásán újra minden játékos lehetőséget kap a nyerésre.
Mindent megteszünk a nyeremények mielőbbi kézbesítése érdekében, azonban a postázás általában hosszú átfutási idővel történik, különösen az ünnepi időszakban. Az adventi nyereményeket legkésőbb 2020. január 30-ig juttatjuk el nyerteseinknek.
Sok sikert és jó szórakozást kíván: az nlc szerkesztősége!
Ha kérdésed van, ide írj: nyeremenyjatek@nlc.hu