Gyűjtsd a karácsonyi kisautókat és nyerj!
Keresd a karácsonyi kisautókat adventi rovatunk cikkeiben, gyűjts össze belőlük naponta hatot, így esélyed lehet, hogy megnyerd a fantasztikus nyereményeink egyikét! Látogass az oldalra minden nap, hisz mindig új eséllyel és nyereményekkel várunk!
Ma összegyűjtöttél:
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Főnyeremények
Heti nyeremények
A játék 4 hetes időtartama alatt minden hétfőn sorsoljuk ki a heti nyereményeket azok között, akik az előző hét legalább egy napján összegyűjtötték a 6 db karácsonyi kisautót és helyesen válaszoltak az aznapi kérdésre.
Napi nyeremény
Akik előző nap összegyűjtöttek 6 db karácsonyi kisautót az nlc adventi cikkeiből és helyesen válaszoltak a feltett kérdésre, az alábbi nyeremények közül nyerhetnek egyet a napi sorsoláson.
Az adventi nyereményjáték részletei
Keresd az adventi oldalon a karácsonyi kisautókat 2022. november 21-től december 19-ig, gyűjts össze belőlük naponta 6-ot! Amint megtaláltad mindet, egy kérdést teszünk fel neked. Ha helyesen válaszolsz a kérdésre,  indulhatsz az ajándékokért a napi, a heti és a fődíjas sorsoláson is.
Az nlc ADVENTI oldalán kell keresni a karácsonyi kisautókat a cikkekben: a karácsonyi kisautó képére kattintva tudod őket összegyűjteni.
Ha összegyűjtöttél hat karácsonyi kisautót, kapsz egy kérdést. Ha jól válaszolsz rá, majd megadod a személyes adataidat és elfogadod a nyereményjáték szabályzatot, automatikusan részt veszel a nyeremény sorsoláson. Minden nap csak egyszer lehet összegyűjteni a kisautókat, de ez már elég ahhoz, hogy bekerülj a sorsolásba.
Napi sorsolás: A sorsoláson azok vehetnek részt, akik előző nap 0–24 óráig összegyűjtötték a 6 karácsonyi kisautókat a cikkekből és helyesen válaszoltak az aznapi feltett kérdésre.
Aki összegyűjtötte a 6 karácsonyi kisautókat és helyesen válaszolt a kérdésre, automatikusan részt vesz a nyereménysorsoláson.
Szombaton és vasárnap nincs sorsolás, a hétvégi napok napi sorsolása mindig a rákövetkező hétfőn történik.
Heti sorsolás: A játék 4 hetes időtartama alatt minden hétfőn kisorsoljuk a heti nyereményeket azok között, akik az előző hét legalább egy napján összegyűjtötték a 6 db karácsonyi kisautókat és helyesen válaszoltak az aznapi kérdésre.
A már kisorsolt Játékosok a 4 hetes periódusokon belül, az adott héten nem sorsolhatók ki újra a napi nyereményekért, de a heti nyeremények és a fődíjak sorsolásán újra részt vehetnek sorsjegyükkel és jogosulttá válnak a nyereményre.
A fődíj a játék végén, december 19-én, hétfőn talál gazdára az utolsó heti nyereményekkel együtt, az értékes főnyeremény sorsolásán újra minden játékos lehetőséget kap a nyerésre.
Mindent megteszünk a nyeremények mielőbbi kézbesítése érdekében, azonban a postázás általában hosszú átfutási idővel történik, különösen az ünnepi időszakban. Az adventi nyereményeket legkésőbb 2023. január 30-ig juttatjuk el nyerteseinknek.
Sok sikert és jó szórakozást kíván: az nlc szerkesztősége!
Ha kérdésed van, ide írj: nyeremenyjatek@nlc.hu