Gyűjtsd össze az ajándékokat és nyerj!
Keresd az ajándékdobozokat az adventi rovatunk cikkeiben, gyűjts össze belőlük naponta hatot és nyerd meg a számos nyeremény egyikét! Látogass az oldalra minden nap, hisz mindig új eséllyel és nyereményekkel várunk!
Ma összegyűjtöttél:
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Ajándék inaktív
Télapó Fasor
Főnyeremény
A játékban részt vevők között a játék végén kisorsolunk egy 50.000 Ft értékű IKEA ajándékutalványt!
Heti nyeremények
A játék 4 hetes időtartama alatt minden hétfőn, illetve az utolsó héten csütörtökön kisorsoljuk a heti nyereményeket azok között, akik az elmúlt hét legalább egy napján összegyűjtötték a 6 db ajándékdobozt és helyesen válaszoltak a kérdésre.
Napi nyeremény
Azok között, akik naponta összegyűjtenek 6 db ajándékdobozt az nlc adventi cikkeiből, minden nap kisorsolunk az alábbi nyeremények közül egy-egy szerencsés nyertest.
Eddigi nyerteseink
Hóesés - bal Hóesés - jobb
Fasor
Nyereményjáték részletei:
Keresd az adventi oldalon az ajándékdobozokat 2018. november 26-tól december 19-ig, gyűjts össze belőlük naponta 6-ot! Amint megtaláltad mindet, egy kérdést teszünk fel neked. Ha helyesen válaszolsz, indulhatsz az ajándékokért a napi, a heti és a fődíjas sorsoláson is.
Az nlc ADVENTI oldalán kell keresni az ajándékdobozokat a cikkekben: rákattintva tudod őket összegyűjteni.
Ha összegyűjtöttél hat ajándékdobozt, kapsz egy kérdést. Ha jól válaszolsz rá, máris bekerülsz a sorsolandók listájába. Minden nap csak egyszer lehet összegyűjteni a dobozokat, de ez már elég ahhoz, hogy bekerülj a sorsolásba.
Napi sorsolás: A sorsoláson azok vehetnek részt, akik előző nap 0–24 óráig összegyűjtötték a 6 ajándékdobozt a cikkekből és helyesen válaszoltak a feltett kérdésre.
Aki összegyűjtötte a 6 dobozt és helyesen válaszolt a kérdésre, automatikusan részt vesz a nyeremény soroláson.
Szombaton és vasárnap nincs sorsolás, a hétvégi napok napi sorsolása mindig a rákövetkező hétfőn történik!
Heti sorsolás: Azok közül sorsoljuk a heti nyereményeket minden hétfőn, illetve az utolsó héten csütörtökön, akik az előző héten részt vettek a játékban, vagyis legalább egyszer összegyűjtötték a 6 ajándékdobozt a cikkekből és helyesen válaszoltak az aznapi feltett kérdésre.
A fődíj a játék végén, december 20-án, csütörtökön talál gazdára, az értékes főnyeremény sorsolásán újra minden játékos lehetőséget kap a nyerésre. A fődíj egy értékes IKEA ajándékutalvány (50 000 Ft).
Fasor