Nyereményjátékok Advent 2010

High-Care kozmetikumok

Három különleges kozmetikumot mutatunk be a High-Care kínálatából.

High-Care kozmetikumokSPA Line Soon Future Teinture – Színezett hidratáló krém

High-Care kozmetikumokEgy különlegesen lágy hidratáló krém, melynek plusz tulajdonsága, hogy a bőrre felkenve természetes hatású barnaságot biztosít, eltüntetve az esetleges bőrhibákat is.

Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék megőrizni bőrük fiatalságát és egy szép barnás bőrszínre vágynak. A benne lévő fényvédő filter biztonságos védelmet nyújt.

A hyaluronsav, a panthenol és a barna alga kivonat pedig optimálisan hidratál és táplál, és egy harmonikus áttetsző barnás színt eredményez a bőrön.

Megvásárolható a High-Care Centerekben, Stúdiókban és a webáruházon keresztül. Karácsonyi különlegessség, hogy a termék mellé egy ajándék terméket is adunk, mely a SPA termékcsalád nano-technológiás tisztítókorongja hyalorunsavval, óceáni ásványokkal.

 

High-Care kozmetikumok

Folyékony Collamin

Folyékony kollagén, melynek rendszeres fogyasztásával megelőzhető a csontritkulás, feszesebbé válik a bőr, egészségesebben nő a haj és a köröm, jó hatással van az ízületekre.
A világ első és egyetlen olyan folyadékja, amely radikálisan javítja a narancsbőr (cellulit) állapotát . Feszesíti a bőrt a teljes testfelületen, lassítja a bőr öregedését, a csontritkulást. Jótékony hatással van az ízületekre. Az értékes aminosavkoktél azonnal a vérbe jut, gyors felszívódásával tökéletes tápláléka a jó kollagénszintézisnek.
Vadcseresznye íze kellemes.

 

High-Care kozmetikumok

Alpha Mousse

A Speciális alakformáló hab értékes összetevői (koffein, carnitin) támogatják a vérkeringést, a sejtek anyagcseréjét. Gyenge, ellazult, megereszkedett bőrfelület kezelésére alkalmazzuk, comb belső, külső oldalán, karon, hason, csípőn.

Különlegessége, hogy a Brazíliában és Venezuelában honos kúszócserje magvainak kivonata és a benne lévő növényekből nyert hatóanyag komplexum megakadályozza az ösztrogén zsírsejtekbe történő beépülését.
Hatására 3 hét elteltével jól látható módon feszesebbé válik a bőr, csökken a cellulit. Támogatja a diétát. Takarékosan használható.

 

High-Care »

High-Care exkluzív »

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top