Aktuális

Fogdoss egereket! – Formabontó cincogók a kezedbe

Mutasd az egered, megmondom, ki vagy! Lassan negyvenéves találmány a mechanikus egér, a számítógépes szakemberek szerint már nem sokáig fogdoshatjuk. Használd ki a lehetőséget és válaszd a hozzád illőt, amíg fel nem váltja az érintőképernyő és más modern csodák.

Csemegézőknek

Gyümölcsöző munkakapcsolatot ígér ez a nagyon piros, nagyon édes és nagyon formás eperegér, amely csajos irodában cuki, pasik közt lehet, hogy kicsit ciki, de nem lehet elmenni mellette szó nélkül.

 

Előállító: Pat Says Now

Vízimádóknak

Képes vagy órákig lubickolni a vízben, legyen az tó, folyó, holtág, strandmedence vagy a fürdőkád? Már a víz látványa is boldoggá tesz? Akkor a Pat Says Now vízben úszó gumikacsás egerét neked találták ki! Rápillantva mosolyogva átkattintod magad a szürke irodai hétköznapokon.

Előállító: Pat Says Now

 

Tisztaságmániásoknak

Mi a szösz? Azt a Belkin mosható egere nem tudja. A praktikus jószág neked való, ha nem bírod a pöszmöszt, a morzsákat, az ujjlenyomatokat hosszú távon elviselni. A kis, dolgos jószág vízálló tulajdonsága mellett számos pozitívummal rendelkezik, amely megkönnyíti a vele való munkát.

 

www.belkin.com/hu

Egészségtudatosoknak

Az EvoluentTM VerticalMouseTM 3 az egerek új generációjának egyik darabja, amely 90 fokos fordulatot vett az eddigi egérmodellekkel szemben. Az amerikai Berkeley Egyetem szakembereinek – köztük orvosoknak és fizikoterapeutáknak – a kutatásai szerint így nemcsak kényelmesebb, de egészségesebb is kattintgatni. A kéz csontjai ugyanis megtartják eredeti, semleges pozíciójukat, és nem deformálódnak hosszú távon.

 

www.evoluent.com

Szépérzékenyeknek

Ezek a tenyérbe simuló egerek a leírás szerint 35%-kal alacsonyabbak a hagyományos társaiknál, így könnyen zsebre vághatók. Üdítő színük jobb kedvre derít, praktikus tulajdonságaiktól pedig a legszigorúbb munkamániásoknak is megolvad a szívük.

 

http://hu.kensington.com/

Helytakarékosoknak

A dizájnerek a Jelly Click felfújható egereivel azoknak kínálnak megoldást, akik minimálmotyóval indulnak egy tárgyalásra, viszont nem bírják a touch-padot. A plasztikjószág bármelyik vékony résbe belefér, pillanatok alatt felfújható és még hamarabb leereszthető.

Dizájner: Bongkun Shin, Heungkyo Seo, Jiwoong Hwang és Wooteik Lim
Dizájner: Bongkun Shin, Heungkyo Seo, Jiwoong Hwang és Wooteik Lim

 

Szűzieseknek

A formabontás csodája az Apple Mac Mighty névre keresztelt egere, amelyről önkéntelenül a szappanillatú letisztultság és a szuperkönnyű használat jut eszünkbe. A varázst nem töri meg nyomógomb, de még a lézeres érzékelő és a cég logója sem. Egyszerűen szemet gyönyörködtető.

 

www.apple.hu


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top