Aktuális

Odapirító pirítósok

Az orvosok és a világ egyik fele szerint reggeli nélkül nem indul el a nap. A világ másik fele viszont tagadja a reggelizés mítoszát. A villámgyorsan elkészülő, forró pirítós modern változataitól nemcsak a gyomrod melegszik fel, hanem a kedved is jobb lesz.

Szent életűeket sem bélyegeznek meg, ha elvesznek a forró, lekváros pirítós ízében. Jason Amendolara dizájner kenyérbélyegzőjét pirítás előtt röviden bele kell nyomni a szűz kenyérszeletbe, és másfél perc múlva kész is a mennyei a mintázott toast.

www.forma.co.hu

A szerelmesek számára hasonló ötlettel álltak elő. A kenyérbélyegző egyértelműen kidomborodó üzeneténél már csak a hosszúra nyúlt „ágyban reggeli” jelenthet nagyobb vallomást.

www.bigyoshop.hu

A szívecskés kenyérpirító mondanivalója egyértelmű: aki ezt a pirítóst szereti, az a párjának is könnyedén küldözgethet szerelmes kenyérszeleteket.

www.tomwet.de

Aki ennél is többet szeretne elmondani, annak a japánok kínálnak különleges megoldást. Sasha Tseng formatervező kenyérpirítója akár az aznapi teendőket is beleégeti a kenyérszeletbe. Csak félő, hogy amíg a fogyasztással megtelik a has, a feledés homályába vész a lista.

www.yankodesign.com

Virágos jókedv vagy fagyos hangulat uralkodik? Ezzel a kenyérpirítóval bárki a családja tudtára adhatja, hogy aznap bátran előállhatnak a kívánságaikkal, vagy jobb, ha csendben falatozzák a reggelit.

www.poparttoaster.com

Akiknek a reggel maga a halál, azok a csésze fekete mellé stílusosan koponyát piríthatnak a toastkenyerükbe.

www.tomwet.de

Vannak, akik inkább rózsaszínű álmokat kergetnének a reggeli helyett. A Hello Kitty-mintás pirítóstól édes szirupmázban indulhat a reggel.

Design.lap.hu »
Kütyü.lap.hu »
Étel.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top