Trend

Nász-ajánlat

Hihetetlen eljegyzési történet! A tiéd még meglepőbb volt? Nyerj egy mauritiusi álomutazást! Tölts fel egy képet és írd meg hozzá a saját fantasztikus történetedet!

Amikor a rettegett szerkesztő, Margaret Tate (Sandra Bullock) szembesül a bevándorlási hivatal kitoloncolási szándékával, a soron következő mítingen bejelenti az eljegyzését az asszisztesével, a srác legnagyobb megdöbbenésére.

Nász-ajánlat

 

Ennél meghatóbb, különlegesebb az eljegyzésed története?

Írd meg, mellékelj egy fényképet, töltsd fel és reménykedj, hogy tiéd lehet a fődíj, egy mauritiusi álomnászút vagy a két premier előtti jegy a Nász-ajánlat című film premier előtti vetítésére!

Olyan párok pályázhatnak, akiknek 2000. jan 1. és 2009. december 31. között volt/lesz az esküvőjük. Az esküvőt anyakönyvvel kell igazolni. A nyeremény nem átruházható!

A játék időtartama: 2009. május 18-31.

A feltöltött képek közül sorsolni fogjuk a nyereményeket, nem szavazás útján dől el az eredmény! 

Itt tudsz képet feltölteni! »

Nász-ajánlat

Nász-ajánlatNász-ajánlat

Nász-ajánlat

A mauritiusi álomnászút tartalmaz: oda-vissza repülőjegyet két fő részére az Air Mauritius menetrendszerinti járatán, 6 éjszaka szállást az 5 csillagos Sugar Beach Hotel-ben, félpanziós ellátással, standard szobában.

A beutazás feltételei: nincs vízum magyar állampolgár esetén, nincs oltási kötelezettség.

Az utazás értéke 1 000 000 Ft.

Kisfilm Mauritiusról »

 

Nász-ajánlat

Színes, szinkronizált, amerikai romantikus vígjáték
Bemutató: 2009. június 18.

Eredeti címe: The Proposal
Rendezte: Anne Fletcher
Szereplők: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Malin Akerman, Craig T. Nelson, Mary Steenburgen, Denis O’Hare and Betty White
Írta: Peter Chiarelli
Producerek: David Hoberman, Todd Lieberman

 

Nász-ajánlatAmikor a sikeres és rettegett Margaret-nek (Sandra Bullock – Beépített szépség, Megérzés) azzal kell szembenéznie, hogy a bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni Kanadába, hirtelen ötlettől vezérelve azzal rukkol elő, hogy épp házasodni készül, így semmiképp nem küldhetik vissza hazájába. Jegyese gyanútlan asszisztense, Andrew (Ryan Reynolds – Mindenképpen talán, Füstölgő Ászok), akit éveken át gyötört és ugráltatott munkahelyén. Szerencséjére Andrew beleegyezik, hogy részt vegyen a különös játékban, de csak bizonyos feltételek mellett…

A szedett-vedett páros Alaszka felé veszi az irányt az újdonsült vőlegény családjához, ahol a mindig talpraesett, magabiztos nagyvárosi lány egyik lehetetlen helyzetből a másikba csöppen.

Bár nyakukban a bevándorlási hivatal, Margaret és Andrew kitartóan ragaszkodik a rögtönzött esküvőhöz még akkor is, ha nem minden alakul úgy, ahogy eltervezték.

Nász-ajánlatAnne Fletcher rendező a 2006-os Step Up-pal debütált, majd hozzáértését végképp bizonyította a 27 idegen igen című filmmel, mely az elmúlt év egyik legsikeresebb romantikus vígjátéka volt.

A Walt Disney Studios Motion Pictures és a TOUCHSTONE PICTURES bemutatja / 2009.

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

Bővebben a filmről »

 

 

Nász-ajánlat

 

Az Air Mauritius légitársaság elrepít álmaid szigetére, Mauritiusra.

Fedezd fel a Kincses szigetet!

10 ÉRV MAURITIUS MELLETT

1. Világszép tengerpartok, lélegzetelállító tájak

2. Barátságos, vendégszerető helybéliek

3. Gyors és kényelmes utazás az Air Mauritius légitársasággal, a színvonalas szolgáltatásokat nyújtó nemzeti fuvarozóval

4. Csábítóan sokszínű helyi kultúra

5. Minimális időeltolódás
6. Nincs szükség védőoltásra
7. Igényes szállodák kedvező szobaárakkal, sokrétű szolgáltatásokkal
8. Ideális nyaralóhely az év 365 napján

9. Sportolási lehetőségek minden mennyiségben – golf, tenisz, lovaglás stb. A szállodák többségének kínálatában a vízi sportok is benne foglaltatnak.

10. Vásárlási lehetőségek

Az Air Mauritius, Mauritius nemzeti légitársasága, négy kontinens 27 desztinációját lefedő úthálózattal büszkélkedhet, ezen belül Európa 6 városába repül (Párizs, Frankfurt, Genf, London, München, Milánó és Zürich)

Nász-ajánlat

 

Az Air Mauritius repülőjegy felhasználási feltételei:

– A repülőjegyek Budapest – Mauritius ­- Budapest útvonalra, egy európai átszállással, turista osztályra szólnak és tartalmazzák a repülőtéri illetékeket. A két utasnak együtt, egy járaton és egyazon napon kell utaznia.

– Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a helyfoglalás szabad helyek függvényében, meghatározott foglalási osztályra történik. Előfordulhat, hogy a kért dátumra nem tudjuk garantálni a helyet, ezért a csalódás elkerülése végett célszerű minél előbb lefoglalni a repülőjegyeket.

– Az utazást 2010. március 31- ig be kell fejezni.

– Felhasználási időszak: 2009. augusztus 19- november 30., 2010. január 1 – március 31.

Nász-ajánlat– A repülőjegy nem átruházható, magasabb osztályra nem cserélhető, nem visszatéríthető és készpénzre nem átváltható.

– Az utazási igényt legkésőbb 2009.július 31–ig be kell nyújtani az Air Mauritius budapesti képviseletén, a Tensi Aviation irodában
(Tensi Aviation Kft. 1023 Budapest. Komjádi Béla utca 1. Tel.: (1) 999-1480, Fax: (1) 999-1466 E-mail: airmauritius@tensi.hu)

– A repülőjegyek kiállítása után az utas neve, ill. az útvonal nem változtatható, kizárólag az utazás időpontja – szabad helyek függvényében – módosítható.

– A nyeremény nem vonható össze az Air Mauritius semmilyen más akciójával vagy promóciós ajánlatával.

Nász-ajánlat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top