Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2019.08.24.
Ha kisbabára vágysz, szombaton érdemes mindent megtenni az "ügy" érdekében. A mai nap ugyanis rendkívül termékeny, szóval, ma bármi megtörténhet. Ha nem aktuális a gyermekáldás, akkor az ötleteidet termékenyítheted meg például azzal, hogy energiát adsz nekik. Vagyis ma fontos lépéseket tehetsz a sikeres jövőért.

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Téged nem a hét eleji szuper fényszögek fognak felvillanyozni, hanem a hét középiek. Illetve a Szűzbe lépő bolygók: szerdán Vénusz, pénteken Nap. Ezek azt a fajta praktikus szemléletet hozzák, ami neked a legtesthezállóbb. Ettől megnyugszol, és biztonságban érzed magad. Azonban ne ess túlzásba, és semmiképp se vessz el a részletekben! Mert ezek megakaszthatják a kedvező folyamatot. A szombati Mars-Vénusz együttállás megtermékenyítően hat rád. De ez nem csak gyermekvállalás szempontjából igaz…

Havi horoszkóp

2019.08.01.
Ha egészségi problémád van, augusztusban a gyógyulás útjára léphetsz. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó kezekben lehetsz. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, légy körültekintőbb. Előfordulhat, hogy ami másnak pech, szomorúság, az neked előny és siker. Ne érezz lelkiismeret furdalást, hiszen te semmit rosszat nem tettél. A sors hozott ilyen ragyogó helyzetbe.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.23.
Attól, hogy te nem szeretsz, nem szeretnél romantikázni, a kedvesed még vágyhat ilyesmire. Lehet, hogy le szokott arról, hogy ennek hangot adjon. Ez szomorú, mert ha kihal a romantika a kapcsolatotokból, akkor vészesen közeledtek a végéhez…

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top