Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2020.01.23.
A pénzügyekben csütörtökön is váratlan fordulatokra számíthatsz. Nem biztos, hogy megtörténik, de azért jelzik a bolygók a lehetőségét. Megfontoltan és körültekintően bánj a pénzzel. Annak ellenére, hogy alapból visszafogott és meggondolt típus vagy, ma mégis hajlamos lehetsz fölösleges dolgokra költeni.

Heti horoszkóp

2020.01.20.
Hétfőn délután a Nap kilép a Bakból. Ezzel véget ér a te hónapod. Ám búslakodásra nem lesz okod. A Vízöntőbe lépő Nap élénkséget és nyitottságot hoz neked. Ezzel párhuzamosan oda kell figyelned a pénzedre. Lesz 2 kritikus fényszög, ami szerint a gyerekek, vagy gyerekes dolgok sokba fognak kerülni. Ezt kizárólag kellő kontrollal tudod kivédeni. A pénteki újhold új pénzforrást nyithat meg. Kérdés, hogy van-e szabad kapacitásod, be tudod-e vállalni. Lesz időd ezt mérlegelni egész hétvégén…

Havi horoszkóp

2020.01.01.
A szerelmi kapcsolatok akkor működhetnek jól, ha képesek vagytok őszintén beszélni egymással. Most még a sors is a segítségetekre lehet abban, hogy a tabunak számító témák is terítékre kerüljenek, és a problémák megoldódjanak. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, ám a kibékülés talán sohasem volt annyira édes, mint most. Olyan titok juthat a tudomásodra, amelyet nem kellene világgá kürtölni. Banki, biztosítási ügyeket most érdemes bonyolítani.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.17.
Jusson időtök barátokra is! Szép, ha kettesben elbújtok a világ elől, de nem jó, ha elszigetelődtök. Nyissatok kicsit, keressétek derűs, fiatalos emberek társaságát! Természetesen megválogathatjátok, hogy kivel barátkoztok. Jó, ha ebben is közös nevezőre juttok.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top