Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2019.06.17.
Fontos, hogy ne ess a fölényeskedés hibájába hétfőn. Ha nem is fölényeskedsz, akkor arra kell vigyáznod, hogy a szavaid se tűnjenek fölényeskedőnek. Mások könnyen félreérthetik, amit mondasz, és könnyen hihetik, hogy a szavaiddal azt bizonygatod, te jobb vagy náluk. Ezzel pedig igencsak nehéz helyzetbe hozhatod magadat.

Heti horoszkóp

2019.06.17.
Szinte mindenki a hétfői teliholddal lesz elfoglalva. Értetlenül állsz ez előtt, mert téged más nyomaszt: szerdán és csütörtökön súlyos bolygószembenállások (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó) súlyos nézeteltérést mutatnak. Még jó, hogy te egy józan ember vagy, aki tisztában van vele, hogy mindig voltak, vannak, és lesznek nehézségek. Ez a jó hozzáállás. Pénteken a Rákba lépő Nap új szerelem kezdetének esélyét mutatja 1 hónapon belül. Természetesen csak akkor, ha szabad vagy…

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Akár tetszik, akár nem tetszik, azt kell tenned, amit a felettesed mond. Nagyon ügyelj rá, hogy most ne kövess el hibát, mert ebből nagy baj származhat. Ha ez már megtörtént, előfordulhat, hogy ez az anyagi helyzetedre nem gyakorol jó hatást. A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor működhetnek a dolgok, ha nem makacskodsz, hanem hallgatsz a társadra.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.15.
Úgy érzed, hogy eltávolodtál a szerelmedtől, és szeretnéd ismét szorosra fűzni a kapcsolatotokat. Mielőtt ezt megteszed, őszintén meg kell vizsgálnod magadban, hogy ez a kapcsolat megér-e ennyit. Vajon mindketten meg akarjátok gyógyítani ezt a kapcsolatot, vagy az egyikőtök inkább továbblépne?

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top