Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2019.07.20.
Meglepően érzékeny leszel szombaton. Nemcsak könnyen felkapod a vizet minden apróságon, de hajlamos lehetsz vérig sértődni. Hidd el, nem éri meg semmilyen veszekedés, hogy elrontsd a hétvégét. A feszültségekkel teli hét után most tényleg rád férne a pihenés. Ha teheted, aludd ki magadat.

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Koncentrálj, és meglesz az eredménye! Föld jegyben járó bolygók (Hold, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) szerint hatékony leszel. A kedd éjjeli részleges holdfogyatkozás a jövőddel kapcsolatosan rávilágít valami hiányosságra. Lehet, hogy nem kalkuláltál egy fontos tényezővel, amit csak később fogsz megtalálni. Pénteken Merkúr, a hírvivő visszalép a Rákba, és rokonról hoz híreket. Nem érdemes felhúznod magad. Hétvégén az érzelmek árvize elsodorhat. Addig nincs baj ezzel, amíg nem gyűr maga alá.

Havi horoszkóp

2019.07.01.
A szerelmi viszonyokban egyik pillanatról a másikra alakulhat őrjítőnek nevezhető helyzet. Ha békét szeretnél, neked kellene a kedvesedhez alkalmazkodni. Ha pénzről van szó, nagyobb odafigyelésre van szükség, mert olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát, amivel megcélozhatod a kukát. Ha külföldre utazol, pompásan érezheted magadat. A munkában sikeres lehetsz.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.20.
Biztos édesebb a tiltott gyümölcs, de nem neked való, mert te képtelen vagy bujkálni. Biztos, hogy lesz ezen a hétvégén csábítás, ami titkos viszonyba vinne. De jobban teszed, ha ellenállsz. Ha megégetted már magad, akkor tudod, mivel jár ez.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top