Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2019.09.17.
Kedden ugyan már nem leszel annyira aktív, mint az elmúlt napokban, de ettől még remekül fogod magadat érezni. Talán most kerülsz a valódi egyensúlyodba, és az előző napokban hajtottad magadat kicsit túl. A szépség ma valahogy sokkal fontosabb lesz, mint általában. Mi lenne, ha ma csak úgy, ok nélkül rácsodálkoznál egy gyönyörű virágra?

Heti horoszkóp

2019.09.16.
Remek hangulatban kezded ezt a hetet. Jól jön ez a lendület, amely remélhetőleg kitart pár napig. Hét közepén egy szabályos bolygóháromszög áll össze az égen, ami stabilizálja az anyagi helyzetedet, a munkádat és a jövődet. Ez igazán csodás tendencia. Ráadásul tartósnak is tűnik. Persze csak akkor, ha kitartó maradsz. A hétvégéd ezzel szemben konfliktusokkal terheltnek ígérkezik. Egy kellemetlen kereszt kellemetlen feszültséget szimbolizál. Tudatosan kerüld a nézeteltérést! Őrizd meg a békét!

Havi horoszkóp

2019.09.01.
Összességében pompás időszak következhet, amikor az élet több területén élvezhetsz előnyös helyzeteket. Különösen a munkában, megélhetésben alakulhatnak úgy a dolgok, hogy ha eddig az életnek ezen a területén szorongás keríthetett hatalmába, az most megszűnik. Nem kedvez viszont az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor tartsd nyitva a szemedet és a füledet, mert így kerülheted el a tévedést.

Hétvégi horoszkóp

2019.09.12.
Ez a hétvégéd mozgalmasnak ígérkezik. Vigyázz, hogy a párod ne szoruljon háttérbe! Annyi téma foglalkoztat, hogy rá alig jut időd. Pedig ebből garantáltan vita adódhat. Ezt kell elkerülnöd pl. azzal, hogy bevonod őt is, és megosztod vele a gondolataidat.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top