Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2019.12.15.
Vasárnap sokkal jobb a hangulatod, mint az elmúlt napokban. Energikusnak érzed magad, ezért jól is teszed, ha kimozdulsz otthonról. Voltál már adventi vásárban az idén? Bármi is a válasz, érdemes ma délután, este körbenézned, forró csokit, forralt bort innod. Vásárolgathatnál is.

Heti horoszkóp

2019.12.09.
Ezen a héten folyton a jövő foglalkoztat. Hétfőn és kedden kedvező fényszögek szerint kedvező fényben látod ezt. Ám pénteken és szombaton borúsabb lesz a kép. Szerencsére egy hatalmas bolygóháromszög áll össze az égen pont pénteken és szombaton, ami esélyt ad a bizakodásra. Persze sok múlik rajtad. Semmi sem történik nélküled: tenned kell azért, hogy jóra forduljanak a dolgaid. A csütörtöki telihold a közlekedésben mutat ramazúrit. Advent 3. vasárnapján elemedben leszel, tele energiával…

Havi horoszkóp

2019.12.01.
A munkában, megélhetésben alakulhatnak nagyon is szerencsésen a dolgok. Még az is lehet, hogy olyan dologba vághatod a fejszédet, amelyben olyan sikeres lehetsz, hogy irigyeid száma annyi lehet majd, mint égen a csillag. Nem kedvez viszont az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Ezért ha az utazás elkerülhetetlen, akkor jóval több pénzt vigyél magaddal, mint amennyit terveztél. Egy titok feldobottá tehet.

Hétvégi horoszkóp

2019.12.13.
Szombaton kicsit szomorkás lesz a hangulatod. Szinte semminek nem tudsz örülni. A kedvesed igyekszik felvidítani téged, de próbálkozása kudarcra van ítélve. De vasárnapra megjön az eredmény: kivirulsz, visszatér a jókedved. Nem kizárt, hogy ennek van köze a szombati munkanaphoz.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top