Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2019.07.18.
Remek adottságokkal rendelkezel, hogy meghódíts valami újat, bármiféle területről legyen is szó. Nem veszíted el a fejedet, amikor fontos döntést kell hoznod a legváratlanabb helyzetben. Csütörtökön az élet ebben tesztel téged. Mivel ebben nagyon is otthonosan mozogsz, így biztosan megfelelsz a kihívásnak és az elvárásoknak is.

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Koncentrálj, és meglesz az eredménye! Föld jegyben járó bolygók (Hold, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) szerint hatékony leszel. A kedd éjjeli részleges holdfogyatkozás a jövőddel kapcsolatosan rávilágít valami hiányosságra. Lehet, hogy nem kalkuláltál egy fontos tényezővel, amit csak később fogsz megtalálni. Pénteken Merkúr, a hírvivő visszalép a Rákba, és rokonról hoz híreket. Nem érdemes felhúznod magad. Hétvégén az érzelmek árvize elsodorhat. Addig nincs baj ezzel, amíg nem gyűr maga alá.

Havi horoszkóp

2019.07.01.
A szerelmi viszonyokban egyik pillanatról a másikra alakulhat őrjítőnek nevezhető helyzet. Ha békét szeretnél, neked kellene a kedvesedhez alkalmazkodni. Ha pénzről van szó, nagyobb odafigyelésre van szükség, mert olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát, amivel megcélozhatod a kukát. Ha külföldre utazol, pompásan érezheted magadat. A munkában sikeres lehetsz.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
Elengedhetetlen számodra szerelmi lobogás. Tüzes jegyként tűzről pattant vagy. A párodnak ezt el kell fogadni. Semmiképp se aggódj emiatt, mert pont ebbe szeretett bele anno. A hétvége ennek a tűznek és lobogásnak a jegyében fog telni.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top