Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2020.01.23.
Jó a kedved csütörtökön. Nagyon erősek az inspirációid, motiváltnak is érzed magadat. Amire csöppet sem vágysz, az a felületes beszélgetés. A valódi szellemi kihívást igénylő kommunikációra ugyanakkor rendkívül nyitott vagy. Keress hozzád hasonlóan intelligens és bölcs beszélgetőpartnereket. Többen is vannak körülötted.

Heti horoszkóp

2020.01.20.
Kedvedre való lesz ez a hét, mert hétfőtől a Vízöntőbe lépő Nap megkönnyebbülést hoz neked. Elemedben leszel, ami visszahozza az életigenlésedet. Ilyen kitűnő hangulatban a kihívások, a feladatok sem olyan nyomasztóak. Viszont a nagy jókedv ne járjon költekezéssel! Lehet, hogy szeretnéd megjutalmazni magad. De ezt teheted olcsón is. A pénteki újhold olyan kreativitást hoz neked, amivel ezt új módon oldod meg. Hétvégén egy vicces, játékos kikapcsolódást kéne választanod. Gyermeki részed élvezné…

Havi horoszkóp

2020.01.01.
Nagyon fontos a higgadt kommunikáció. Különösen igaz ez a munkahelyeden, ahol kolléga úgy érezheti, hogy nyomást kívánsz gyakorolni rá. Illetve ha nem fejezed ki magad világosan, és nem fogalmazol diplomatikusan, akkor olyan valakit haragíthatsz magadra, akit nem kellene. Ha nem osztod meg a magánéletedet még a legjobb baráttal sem, akkor biztos lehetsz benne, hogy a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.17.
Tisztáznotok kellene a pénzügyeket ezen a hétvégén. Ha őszinte a kapcsolatotok, nem lehet kínos a pénz. Mindazonáltal nyugodtan elmondhatod, hogy nem szeretsz előhozakodni ezzel a témával. Lehet, hogy másképp viszonyultok pénzhez. Emiatt valakinek könnyebb, valakinek nehezebb.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top