Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2020.02.24.
Nem találod a helyed, s nem is igazán érzel motivációt a munkához sem. Hétfőn még a tavaszias, napsütéses idő sem inspirál. Egyelőre békélj meg a mostani helyzettel. A nem is oly távoli jövőben megérkezik az a változás, amire belül a lelkedben oly annyira vágysz. De még kell hozzá némi türelem.

Heti horoszkóp

2020.02.24.
Neked semmi tavaszi hangulatod nincs. Hiába enyhe az idő, hiába csicseregnek a madarak, hiába kezdődik vasárnap a március. Valami hiányzik. A bolygók pontosan leírják, hogy mi: egy kis változatosság. Hét közepén nő a nyomás a munkahelyeden. Ettől lehetne még borúsabb kedved. Vagy előbújhatna belőled a játékos éned, és becsempészhetnél egy kis derűt a munkahelyedre. Vegyél fel vicces zoknit, vagy tegyél az asztalodra táncoló figurát! És tudj róla, hogy hétvégére elmúlik a rossz kedved!

Havi horoszkóp

2020.02.01.
Megeshet, hogy olyan változásra van kilátás, amely miatt gyorsabb lehet a szívverésed. Ne izgulj, a dolgok jól alakulnak, az átalakulásnak a nyertese lehetsz. Előfordulhat, hogy olyan kommunikációt folytathatsz, amely a jövőddel kapcsolatos. Rendkívüli kreativitás lehet most rád a jellemző. Az ötleteidet írd le, mert nem tudod mindet most megvalósítani. Valakinek a rosszindulata előtt értetlenül állhatsz. Fortuna támogatását élvezheted, ezért ne hagyd ki a szerencsejátékokat.

Hétvégi horoszkóp

2020.02.21.
Szombaton szeretnél a kedvesed kedvében járni. Jól ismered őt, mégis nehéz kitalálni, hogy most minek örülne. Sorold fel neki, hogy miből választhat! A többit bízd rá! Az sem baj, ha ő egy új ötlettel áll elő. Ezt a vasárnapi újhold is aktuálissá teszi…

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top