Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2019.07.18.
Téged is rugalmasságból vizsgáztat most az élet. Bármihez is ragaszkodsz mereven, abban biztosan elutasításra találsz. Érdemes megállnod, néhány mély lélegzetet venned, és végig gondolni, vajon mit nem veszel észre magadban, magadon. Engedd el a büszkeségedet, önmagában már ezzel is sokkal jobban érzed magadat. Csak lazíts, mintha semmi sem lenne fontos.

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Neked nem a kedd éjjeli telihold, hanem a szerda-csütörtöki bolygó háromszög fog fejfájást okozni. Ahogy a múlt héten, úgy most is rugalmasságból vizsgázol. Ez első sorban a karriered alakulását érinti. A Hold olyan ellenfelet mutat, aki nem ellenség, de nehéz megnyerni, meggyőzni őt. Lehet, hogy nem most kéne ezzel próbálkoznod. Már csak azért sem, mert pénteken Merkúr, a kommunikáció bolygója kilép az Oroszlánból, és ettől elmehet a hangod. Hétvégén áztasd ki magadból az összes fáradtságot!

Havi horoszkóp

2019.07.01.
Ha még nem vagy szerelmes, most meglepődve tapasztalhatod, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt talán büszkeséggel és aggodalommal kevert érzések keríthetnek hatalmukba. A baráti kapcsolatok talán soha nem voltak annyira fontosak, mint ebben a hónapban. Ennek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhetsz, és ez talán annak is meg tudsz bocsájtani, aki korábban csalódást okozott neked.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
Mindenkinek lehetnek apró titkai. Ne faggasd a párodat folyton! Engedd, hogy magától meséljen! És neked sem kell megosztanod az egész napod minden pillanatát. A csend is tud meghitt lenni. Próbáld ki végre! Meg fogsz lepődni.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top