Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2019.12.15.
Vasárnap visszatér a jó kedved, amit még néhány vitatkozós kedvű ember sem ronthat el. Magabiztos és ellenállhatatlan vagy, ezért ma az történik, amit te szeretnél. A környezeted is elfogadja és követi a javaslataidat, szóval, találd ki te a vasárnapi programot. Bármihez is van ma kedved, mindenki más örömmel csatlakozik hozzád.

Heti horoszkóp

2019.12.09.
A munkabírásod és a teljesítményed irigylésre méltó lesz a hét elején. Sajnos ez nem biztos, hogy munkakedvvel jár együtt. Ettől még jönnek a sikerek, az eredmények és az elismerések. Hét közepén kicsit aggódni kezdesz az egészséged miatt. Vigyázz magadra! Nem lenne jó, ha ünnepek előtt lerobbannál. Pénteken 1, szombaton 3 bolygószembenállás pont erre figyelmeztet. Igyál sok forró teát! Válogass kedved szerint: gyömbéres, fahéjas, mentás, citromos, mézes, almás teák közül! Felmelegítenek…

Havi horoszkóp

2019.12.01.
A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. A feszültséget az okozhatja, hogy a kedveseddel valamiben nem értetek egyet. De az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt feszültebbé válhatsz, és olyan hangot üthetsz meg a pároddal, amit nem kellene. A munkában, megélhetésben viszont sikeressé válhatsz. Ha most kívánsz állást változtatni, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed.

Hétvégi horoszkóp

2019.12.13.
A szombati munkanap meglehetősen lelomboz téged. Semmi karácsonyi hangulatod nincs. Ez átragadhat a párodra is. És ha ketten vagytok rosszkedvűek, akkor hamarabb kipattanhat vita egészen apró dolgok miatt. Vasárnap sokkal jobb passzban lesztek mindketten…

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top