Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2019.12.15.
Kicsit pánikba esel a pénz miatt vasárnap. Mielőtt nagyon megijednél, érdemes alapos költségvetést készítened. Mennyi pénzt költöttél eddig, és mennyi kiadás várható még? Legyél következetes, és akkor nem lesz baj. Szerencsére nem állsz olyan rosszul, mint elsőre gondolod...

Heti horoszkóp

2019.12.09.
Hét elején számíthatsz a barátaidra és/vagy a párodra. Szívesen segítenek, ha szólsz nekik. Ezek után fura módon téged nem a csütörtöki telihold érint, hanem a pénteki (Hold-Jupiter) és szombati (Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó, Hold-Vénusz) bolygószembenállások. Ezek mind tökéletes ürügyül szolgálnak a sértődésre. Holott ez nem lehet a célod. Szerencsére pont ekkor egy gyönyörű bolygóháromszög (Hold – Mars - Neptunusz) áll össze, amitől áldottnak és szerencsésnek fogod érezni magad.

Havi horoszkóp

2019.12.01.
A szerelmi életedben történhetnek olyan változások, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt többet fáradhatsz, ami azért nem eshet nehezedre, mert szereted a csemetédet, akinek ez a befektetett energia a jövőjét szolgálhatja. A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt megeshet, hogy szorongóvá válhatsz. Illetve egy hiba elkövetése miatt tarthatod a hátad.

Hétvégi horoszkóp

2019.12.13.
Hiába munkanap a szombat, te lubickolsz a boldogságban. Egy csodás bolygóháromszög lesz az égen, amitől csodásan érzed magad. Kérdés, hogy ragadós-e ez. Nem biztos, hogy a kedvesed veled tud örülni. Ezüst vasárnap mehetnétek együtt családi, vagy baráti programra. Jól fogtok mulatni.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top