Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2019.07.18.
Ne lepődj meg, ha a "fafejű" jelzővel illetnek ma téged a többiek. Néha tényleg hajthatatlan vagy, és nagyon mereven beleállsz a saját elképzeléseidbe. Pedig te olyan könnyed és rugalmas is tudsz lenni, ha akarsz. Csütörtökön is érdemes lenne pontosan erre törekedned. Minél inkább ragaszkodsz, annál több vitába keveredsz. Ugye, ezt te sem akarod?

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Ne a keddi részleges holdfogyatkozással törődj, hanem azzal a bolygóháromszöggel, ami szerdán és csütörtökön komolyan tesztel téged! Nem lesz könnyű elengedni azokat az elveket, amik szerinted helyesek. Pedig itt az ideje más nézeteket is beengedned. Hátha tudnak újat mutatni. Helyes, hogy értékrendet állítottál fel, de ez nem korlátozhat téged a fejlődésben. Érzékenynek kell lenned ahhoz, hogy megtaláld a helyes mértéket. Hétvégén válassz vizes programot! Jót fog tenni testednek, lelkednek…

Havi horoszkóp

2019.07.01.
Azokban a házasságokban, régi párkapcsolatokban, ahol gyermek is van, a társad most kevésbé elfogadó a csemetével kapcsolatban. Hamarabb elfogyhat a türelme, és ez problémát okozhat kettőtök között is. A munkahelyeden furcsa helyzet jöhet létre, mert kolléga miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ugyanakkor lesz olyan munkatárs, akinek a segítsége viszont akár egy problémából is kisegíthet. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
Hol provokál, hol tüntetőleg elnémul a kedvesed. Mindkettővel a figyelmedet akarja kivívni. Nevezheted ezt gyerekesnek. De nem ez számít, hanem az, hogy törődj vele többet! Ha együtt vagytok, ne netezz, és ne játssz a számítógépeden!

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top