Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2020.02.17.
Ha pénzügyi tanácsra lenne szükséged, várj a döntéssel még néhány napot. Hétfőn nem biztos, hogy használható javaslatokat kapsz, de az is lehet, úgy megpörget a "szakértő", hogy azt sem tudod, merre van az előre. Szóval, ma semmiképpen se dőlj be az "okos" tanácsoknak.

Heti horoszkóp

2020.02.17.
Szerdán a Nap kilép a Vízöntőből. Ezzel véget ér a te hónapod. De nincs okod gyászra. Át fogod vinni a hangsúlyt. Egy ideje már motoszkál a fejedben valami változtatás. Nem kell kapkodnod. Még kicsit tartsd titokban! Dédelgesd még, mert ha túl korán napvilágra kerül, akkor olyan lesz, mint a koraszülött. Azaz életképtelen. Úgy tűnik, hogy a vasárnapi újhold olyan lökést ad ennek, amitől hamarosan a megvalósítás, a késztermék kézzel foghatóvá válik. Kérdés csak az, hogy konkretizáltad-e magadban…

Havi horoszkóp

2020.02.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társad állhat a figyelmed fókuszában. Megeshet, hogy emiatt kissé nehezebbnek érezheted az életed, de aztán rájöhetsz arra, hogy mégis minden úgy jó, ahogy van. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Érdemes ebben a témában ütni a vasat, mert ez most meleg. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akivel talán ki tudjátok találni a másik gondolatát. A titkaidra nagyon vigyázz.

Hétvégi horoszkóp

2020.02.14.
Mindenáron meg akarod tervezni ezt a hétvégét. Határozott elképzeléseid vannak, amelyek nem biztos, hogy egyeznek a párodéval. A konfliktust csak úgy kerülheted el, hogy észre veszed, ha valami nem tetszik neki. Ezek után módosítanod kéne a szándékodat…

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top