Aranyanyu

Hogyan szavazhatsz az Aranyanyu-jelöltekre?

Biztosan te is ismersz igazi Aranyanyut, és most itt a lehetőség, hogy végre megkaphassa a neki járó elismerést. Olvasd el, mit kell tudni a szavazásról!

Hogyan szavazhatsz az Aranyanyu-jelöltekre?A Richter Aranyanyu Díj győzteseit a felhasználók választják ki oly módon, hogy az egyes kategóriákban szavaznak egy-egy jelöltre. A szavazás a kategória oldalakon (Pedagógusok, Orvosnők, Egészségügyi szakdolgozók) a kiválasztott jelölt fényképe alatt található „Rá szavazok” gombra történő kattintással és a megerősítést kérő felugró ablakban az „Igen” gombra történő kattintással történik. Egy azonosított felhasználó szavazhat minden kategóriában, de egy kategóriában csak egyszer.

Habár a szavazás tisztaságáért és a visszaélések megakadályozása érdekében minden ésszerű és lehetséges lépést megteszünk, technikai okok miatt a Sanoma Media Budapest Zrt. nem vállal felelősséget a szavazás végeredményéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top