Aranyanyu

“A nővéreiért úgy áll ki, mint egy anyatigris”

Elindult a Richter Aranyanyu Díj szavazása, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, pedagógusok, nővérek és orvosok, és te döntheted el, ki kapja közülük az elismerést. Ismerd meg mai Aranyanyu-jelöltünket, és szavazz mind a három kategóriában arra, aki szerinted leginkább megérdemli a díjat!

Mai egészségügyi szakdolgozó jelöltünk: Kovácsné Tóth Hajnalka, 36 éves, Orosházáról

Hajnalka az orosházi kórház fül-orr-gégészeti osztályán dolgozik főnővérként, emellett az intézmény ápolásiigazgató-helyettese. A főnővéri állást nagyon fiatalon, 24 évesen ajánlották fel neki, de kitartásával és elszántságával az elmúlt 12 évben egy remekül működő csapatot kovácsolt a nővérekből. Nemcsak munkaidőben, hanem azon kívül is figyelnek arra, hogy közösségük erős maradjon: számos közös programot szerveznek, tréningekre járnak, sőt már főzőversenyt is nyertek az osztály dolgozói. Jelölői is ezt emelték ki, illetve azt, hogy sohasem fogadott el hálapénzt vagy ajándékot. Házas, egy kislány édesanyja.

Nézd meg a róla szóló videót, és itt már szavazhatsz is – akár rá, akár jelölttársaira, Te döntesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top