Az Év Női StartUppere

Bemutatkoznak az év leginspirálóbb női innovatív vállalkozói történetei! Szavazz, hogy idén ki érdemli meg legjobban az „Év legjobb női startuppere” elismerést!

A szavazás eredménye Még több infó a díjról
Az Év Női Startuppere szavazást támogatja:

 

Az év női startupperei

Ki találta ki a legújszerűbb dolgot? Ki csinálja a legügyesebben? Kitől vásárolnál a legszívesebben? Téged ki inspirál a legjobban? Most te döntesz!

+1
szavazat
0%

Kratochvill Dóra – ViddL

Luxemburgi élet és nagyvállalati munkahely, biztonság, jó fizetés, kiszámítható jövő. Nincs az a huszonéves, aki ezt otthagyná a bizonytalanért. Na de a legnagyobb jó is bizonytalan volt egykor, nem? Dóra és Dani története.

+1
szavazat
0%

Andrássyné Farkas Rita - Heatventors

Elképesztő, hogy huszonéves fiatalok hová tudnak eljutni, ha elég elszántak, és nagyon értenek valamihez. Rita és Zoltán minden bizonnyal flow-ban vannak, amióta csak beleszerettek a hőenergia-tárolásban. Igen, abba. Merthogy ezt is lehet szenvedéllyel csinálni.

+1
szavazat
0%

Kertész Éva - Polcz

Amikor „menzázunk”, elég gyakran felmerül, hogy nem jó ez így. Hogy a menzakaja egészségtelen, nem igazán jó minőségű, tele van liszttel, cukorral. És hogy főzni kéne. De főzni meg macerás. Milyen jó volna, ha lenne egy olyan termék, hogy… A jó hírünk az, hogy már van.

Az Év Női Startuppere szavazást támogatja: