Baba

D. Tóth Kriszta megmutatja könyvének borítóját

...a pillanat. Amikor végre megmutathatom nektek, hogy is néz majd ki a Nagylánykönyv. Íme, a borító, amely sietve ugyan, de szívvel-lélekkel készült. És amely olyan... hát milyen lenne: nagylányos.
Megvan D. Tóth Kriszta könyvének címlapja Olvass bele Kriszta blogjába itt!

Eredetileg szerettem volna, ha ugyanúgy, ahogy néhány fejezetcímről és a szerzői portréról, a borítóról is szavazhattatok volna. De ahogy az előző bejegyzésből kiderült, az élet felülírta ezt a szép tervet. Sajnos nem volt idő a két utolsó változat megfuttatására a blogon, döntenünk kellett, méghozzá gyorsan. Mivel mostanra úgy érzem, egy kicsit már ismerjük egymást – nemcsak ti engem, hanem én is titeket –, igyekeztem a ti szemetekkel is nézni az egyes változatokat, és azt választani, amit talán ti is választottatok volna. Vagy legalábbis a többség. Mert az az előző fotós szavazásnál kiderült, hogy ugyanaz a kép képes homlokegyenest mást mondani két embernek.

Bevallom, egy kicsit izgulok… remélem, tetszik…

Na de nem húzom tovább az időt. Íme, itt van, csak nektek, a Nagylánykönyv blog olvasóinak először, a BORÍTÓ!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top