Baba

14 gyereke van a 36 éves szűznek

Spermadonorként már 14 párt segített hozzá, hogy gyermekük születhessen, de még sohasem feküdt le senkivel.

A Kaliforniában élő számítógépes szakember, Trent Arsenault saját megfogalmazása szerint egy szexuális donor. „A szexuális energiám 100 százalékát arra használom, hogy spermát produkáljak, amivel gyermektelen párokat segíthetek babához. Ezen kívül más szexuális tevékenységet nem folytatok – magyarázta a férfi egy amerikai tévéshow-ban – Valószínűleg én leszek a 40 éves szűz. Leszámítva, hogy addigra már több mint 15 gyerekem lesz.”

Trent Arsenault

Trent Arsenault

Kép: dailymail.co.uk 

A szűz apa egyébként több gyerekével is tartja a kapcsolatot, közük például azzal kislányával, akit egy leszbikus pár egyik tagja szült. 

Arsenault szolgáltatásáért nem kér pénzt, és nem is hivatalos spermabankban adja le a spermáját, hanem saját internetes oldalán keresztül rendelhetnek tőle a rászorulók. Mivel hatósági engedélyekkel nem rendelkezik, ezért az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatala nemrégiben felszólította, hogy szüntesse be tevékenységét, ellenkező esetben 100 000 dolláros bírságot vagy akár börtönbüntetést is kaphat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top