Baba

Kis Csillagból Nagy Csillag

Az első mosoly, az első szó, az első fogacskák... babája oly gyorsan megnő! Néha szinte lehetetlen feladatnak bizonyul kisgyermeke folyamatosan változó igényeivel lépést tartani. A kihívás nagysága azonban nem kell hogy elcsüggessze! A Pampers néhány jó tanácsának segítségével könnyedén veheti az akadályokat!

Kiegyensúlyozott ügyességfejlesztés

Ügyeljen babája átfogó, ugyanakkor kiegyensúlyozott ügyességfejlesztésére. Ne erőltesse a gyakorlatokat, ha fáradtságot észlel nála. Ne feledje: az oktatójátékok csak akkor segítik elő a fejlődést, ha a kicsi is élvezi azokat. Legyen szemfüles – lehet, hogy felfedezi gyermekében a tehetséget!

Erős támasz

Még a legapróbb dolgokért is jutalmazza Őt, ezzel is fokozza a baba lelkesedését és magabiztosságát. Legyen az az első megtett lépés vagy egy rajz, ne nehezteljen rá, ha valamit elront, helyette támogassa őt fejlődésének minden egyes szakaszában.

A legkiválóbb Pampers Veldem

Győződjön meg arról, hogy miközben babája felfedezi a világot, az ötcsillagos bőrvédelem lehetővé teszi számára, hogy arra koncentráljon, ami valóban fontos. A Pampers Premium Care ultravékony pelenkái kompromisszumok nélküli, kimagasló szárazon tartást és szivárgás elleni védelmet nyújtanak. A légáteresztő hátoldalnak és az egyedülálló aloét tartalmazó balzsamnak köszönhetően ultra védelmet biztosítanak, miközben a rugalmas oldalak elősegítik a mozgásszabadságot. A pamutpuhaságú anyag különleges ápolást és gyengéd érzetet nyújt a kényes bőr számára. Kitűnő választás a gyorsan tanuló babáknak! Tudjon meg még többet a Pampers legkiválóbb pelenkáiról a www.pampers.hu

Vakufényben

Büszkeséggel töltheti el, hogy babája mindenkit lenyűgöz. Szeme fénye fejlődéséről készítsen fotóalbumot! Az első szülinap, vagy az első, segítség nélkül megtett lépés emlékezetes pillanatok lehetnek. Állítson össze egy különleges könyvecskét babája életéről, hogy a jövőben is felidézhesse majd e kedves emlékeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top