Baba

Tökéletes választás a babáknak

Már a terhesség ideje alatt és születéskor is minden anyuka a legjobbat szeretné biztosítani kisbabája számára. Megadni mindazt, ami az egészséges fejlődéshez és növekedéshez szükséges.

 

Az első hónapokban ez leginkább a csecsemő táplálásához kapcsolódik – az anyatejhez, ami a baba legjobb tápláléka.

Sajnos sokszor előfordul, hogy a szoptatás nem lehetséges, az anyatej nem elegendő, vagy más nehézségek lépnek fel.

Ilyenkor nagyon fontos a megfelelő tápszer kiválasztása.

A Novalac innovatív tápszerek teljes palettája élenjáró szakértők (gyermekgyógyászok, táplálkozási szakemberek és gyógyszerészek) együttműködésének eredménye. Az egyedi összetételű Novalac tápszerek minőségét több mint 550 rendszeres ellenőrző teszt igazolja (fizikai, vegyi, mikrobiológiai…), amelyeket minden legyártott sorozaton elvégeznek.

 

A Novalac tápszerek kizárólag gyógyszertárakban kaphatók, ahol a szülők tanácsot is kérhetnek/kaphatnak a tápszer kiválasztásával, alkalmazásával kapcsolatban.

 

Tökéletes választás a babáknak

A Novalac tápszerek gyártása az európai és nemzetközi irányelvekkel összhangban történik. Minden, a csecsemő egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges összetevőt tartalmaznak – vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjét, szénhidrátot, valamint egyéb nélkülözhetetlen és fontos összetevőket.

A Novalac egyedi összetételű általános és speciális tápszerei hatékony megoldást nyújthatnak a babák körében leggyakrabban előforduló problémákra is: kólika, székrekedés, bukás, túlzott éhség, allergia kezelésére.

Látogasson el a www.novalac.hu honlapra, ahol további információkat olvashat a fent említett problémákról, felismerésükről, valamint arról, hogy hogyan birkózhatnak meg velük.

Az oldalon egyszerűen csatlakozhat az  ingyenes Novalac Klubhoz is.

A Novalac Klubban:

– a kisgyerekek táplálkozásával kapcsolatos szakirányú témákat és tanácsokat olvashat, kommentálhat;

– megoszthatja a babákkal kapcsolatos örömeit, kérdéseit, problémáit;

– babakocsis sétákhoz is alkalmas, érdekes kirándulási útvonalakat ismerhet meg;

– sok egyéb hasznos cikket, információt olvashat.

 

A Novalac Klub minden új tagja ajándékot kap, egy zsiráfos magasságmérőt gyermeke számára.

 További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top