Baba

Harry Potter-esküvőt tartott a rajongó pár

"Repülő" autóval érkeztek a helyszínre, és Hermione volt a koszorúslány.
Esküvő, Potter módra

Esküvő Potter módra

Forrás: dailymail.co.uk 

A brit Craig Fisk-Millband és Laura Younger mindketten elszánt Harry Potter-őrültek. A férfi tavaly nyáron egy Harry Potter-rajongói rendezvényen kérte meg kedvese kezét, és egyértelmű volt a számukra, hogy az esküvőjüket is erre a témára fűzik fel.

A pár és a vendégek egytől egyig a történet egy-egy karakterének öltöztek be, a dekorációtól kezdve a fogadáson felszolgált ételekig és italokig minden utalt valamiképpen a könyvre és a filmre. A Roxfort varázslóiskolát például egy műanyag ugrálóvár jelképezte, a háttérben pedig végig a film zenéje szólt. Az esküvői autó egy olyan Ford Anglia volt, amilyenben Harry és Ron repültek a Harry Potter és a Titkok Kamrája című részben, de nem hiányzott a ceremóniáról Hedvig, a fehér bagoly sem.

A 25 éves Craig és a 24 éves Laura hét éve járnak együtt. Van már egy közös kislányuk is, akit nem meglepő módon Hermionénak neveztek el, és az esküvőn ő volt az egyik koszorúslány. A család szinte minden olyan eseményen igyekszik ott lenni, ami a Harry Potterrel kapcsolatos, és a film összes főszereplőjével találkoztak már. Nászút gyanánt a hónap végén Londonba utaznak, hogy részt vegyenek a könyvsorozat szerzője, J. K. Rowling legújabb könyvének dedikálásán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top