Baba

Letartóztatták a kislányát tetováltató anyukát

Csak egy apró tetoválást csinált 11 éves kislánya karjára az amerikai anyuka. Letartóztatták.

A 11 éves kislánya kérte a tetoválószalonban dolgozó anyukáját, hogy a bal vállára tetováljon egy szívet, az anyuka pedig – aki akár “az év anyukája” is lehetne – nem tétovázott, és teljesítette kislánya kérését. Igaz, akkor még nem tudta, hogy amit tesz, az Észak-Karolinában törvénytelen, a 18 év alattiakat ugyanis tilos tetoválni az ottani jogszabályok szerint.

Szívecskét tetovált a gyerekére, letartóztatták

„Csak egy körvonalat rajzoltam, ki sem színeztem” – magyarázkodott a megdöbbent anyuka, Odessa Clay, aki szerint a volt pasija jelentette fel, hogy rossz színben tüntesse fel a kislánya apai nagyszülei előtt. „Azt hittem, szülői beleegyezéssel, éppen úgy, ahogy a piercing, a tetoválás is mehet” – tette hozzá a 30 éves anyuka.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mekkora büntetésre számíthat a tetováló anyuka, de hallottunk már bosszúszomjas exekről, akik többre is képesek voltak, hogy bosszút álljanak régi szerelmükön…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top