Baba

Három hónap után találkozott kislányával Tom Cruise

Suri az édesapjával töltötte a hálaadást Angliában, míg anyja Amerikában maradt.

Három hónap után találkozott kislányával Tom CruiseA Nagy-Britanniában forgató Tom Cruise nyár óta nem találkozott kislányával, Surival, hiszen a gyerek az édesanyjával él New Yorkban, és ott is jár iskolába. Bár október elején felröppentek hírek, miszerint Cruise bejelentkezett a lányáért, utóbb kiderült, hogy akkor mégsem találkoztak. Az észak-amerikaiak egyik legfontosabb ünnepe, a hálaadás alkalmából azonban a kislány végre valóban az apjához utazhatott.

Surit egyedül tették fel kedden a Londonba tartó gépre a New York-i La Guardia repülőtéren, a célállomáson pedig már édesapja várt rá.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

 

A színész kettesben töltötte a hálaadást legkisebb lányával, mivel a másik két gyermeke, a 19 éves Bella és17 éves  Connor – akiket annak idején még Nicole Kidmannel fogadtak örökbe – az Egyesült Államokban maradt.

Katie Holmes jelenleg egy színdarabban próbál a Broadway-en, ám csütörtökön ő is hazalátogatott a családjához Ohióba, hogy együtt fogyaszthassák el a hálaadási vacsorát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top