Baba

Sienna Miller minden nap szülne

Elmondása szerint annyira imádta a szülést, hogy naponta bevállalná.

Sienna Miller
Sienna Miller

Sienna Miller már a terhességét is annyira lazán és harmonikusan élte meg, hogy néhány héttel a szülése előtt arra is hajlandó volt, hogy meztelenül pózoljon egy festőművésznek. Júniusban aztán életet adott első gyermekének, egy friss interjújában pedig elárulta, hogy kimondottan könnyű szülése volt. „Ez a legszebb, legnagyszerűbb dolog a világon. Milliószor újraélném azt a  napot. Akár minden nap megtenném. Imádtam” – fogalmazott.

A színésznő ugyanitt elmondta azt is, hogy amióta édesanya lett, teljesen másképp tekint a testére. „Megérted például, hogy mire valók a melleid. Hatalmas tiszteletet érzek a testem iránt azért, amire képes.”

Az anyaságot Miller szürreális dolognak tartja. „Egy életet növeszteni a hasamban, a szemgolyóit, mindent, az összes kis darabkáját. Valahogy úgy képzeltem, hogy az én kiterjesztésem lesz, azonban amint kibújt, azonnal megértettem, hogy ki is valójában. Teljes mértékben saját személyiség, aki persze erősen függ tőled, de akkor is egy külön ember.”

Sienna eddig még nem fogadott fel dadát a kislánya mellé, az elmúlt hónapokban ő és a gyerek apja, Tom Sturridge látták el a babát, fontosnak tartották ugyanis, hogy megtanuljanak szülőnek lenni.

 
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Sienna Miller minden nap szülne

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top