Baba

Gwyneth Paltrow idén nem fogyókúrázik

A színésznő módszerével te is egészségesebben táplálkozhatsz anélkül, hogy gyötörnéd magad.

„Nem méregtelenítek. Nem fogyókúrázom. Tudom, újévi takarítás, meg minden, de ebben az évben nem, képtelen vagyok megtenni. Talán később” – fogalmazott újévi blogbejegyzésében Gwyneth Paltrow, amivel sokakat meglepett. A színésznőről ugyanis tudható, hogy nagyon odafigyel a táplálkozására, és általában előszeretettel „kínozza” magát szigorú diétákkal és tisztítókúrákkal.Gwyneth Paltrow idén nem fogyókúrázik

Persze azért az egészséges táplálkozással továbbra sem hagyott fel. Egy barátját, dr. Frank Lipmant, az alternatív orvoslás egyik elismert szakértőjét kérte meg arra, hogy javasoljon számára olyan „szuperételeket” – vagyis tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban rendkívül gazdag élelmiszereket –, melyeket érdemes beépítenie az étrendjébe.

Dr. Lipman a következő szuperételeket ajánlotta a színésznőnek és mindenki másnak, aki szeretne egészségesebben étkezni anélkül, hogy gyötörné magát: avokádó, bab, fekete áfonya, keresztvirágú zöldségek (pl. karfiol, káposzta, brokkoli), spenót, dió, lazac, keserű csokoládé és chiamag.

„A legegyszerűbb út az egészséghez – és egy kiváló új évhez – ennek a  kilenc szuperételnek a fogyasztása. Természetesen tökéletes élelmiszerek, melyek megőrzik az egészséget és karbantartják a testet” – fogalmazott dr. Lipman.

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top