Baba

Kétéves kislány a világ legfiatalabb celebhasonmása

Az angol kislánynak csupán a szemszíne tér el jelentősen Harper Seven Beckhamétől.

A kétéves Freya Clutten nemrégiben kapott szerződést egy sztárhasonmásokat foglalkoztató ügynökségtől, mint Harper Seven Beckham hasonmása.

Freya édesanyja, Lisa azt állítja, hogy nem csupán a család és a barátok, de maga a kislány is felfedezte már a közte és Beckhamék legkisebb gyermeke közti hasonlóságot. Az asszony korábban szépségversenyre is benevezte Freyát, ám amint egyre többen mondogatták neki, hogy mennyire hasonlít Harper Sevenre, úgy döntött, inkább hivatásos hasonmást farag a lányából.

Harper és Freya
Harper és Freya

A kislányról profi fotósorozat készült és a sajtó is felkapta. A család most abban reménykedik, hogy felkéréseket is kap majd mint Harper-hasonmás.

„Úgy gondolom, az egyetlen nagyobb eltérés kettejük külseje között, hogy Freyának kék szeme van, Harpernek viszont barna. Nagyon büszke vagyok rá” – mondta Lisa egy brit lap riportjában. A kozmetikusként dolgozó asszony csupán azt sajnálja, hogy ő maga egyáltalán nem hasonlít Victoria Beckhamre.

 

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top