Baba

A terhesség többé nem teher!

A babavárás, illetve a szoptatós időszak sokszor a lemondásról szól a kismamák életében, de ennek nem feltétlenül kellene így lennie! Persze bizonyos szokásokról le kell mondani, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy minden örömöt meg kell tagadniuk maguktól a kismamáknak.

A terhesség többé nem teher! Az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés a terhesség és a szoptatás ideje alatt, hogy szabad-e kávét inni? Bár a szakértők véleménye erőteljesen megoszlik a kérdésről, az biztosan kijelenthető, hogy a túl sok koffein nem egészséges a babának.

Azt is kimutatták, hogy a fejlődő babára a koffein sokkal nagyobb hatással van, mint a felnőttekre, így az orvosok is figyelmeztetnek a túlzott kávézás elkerülésére. Persze ez egyáltalán nem teszi könnyebbé a kávézásról való lemondást, és állandó kérdés az is, hogy mit ihatnának a kismamák a napi fekete helyett?

Van válasz, méghozzá a koffeinmentes kávé. Ez kiváló megoldás annak ismeretében, hogy több – főként gyártói – felmérés irányult már arra, hogy kiderítse, mit szeretnek a legjobban a kávézásban az emberek? A válasz igen sokszor nem is az ébresztő hatás, hanem az volt, hogy a fogyasztáshoz kapcsolódó szeánszot és kellemes hangulatot.Tehát a koffeinmentes éppolyan tökéletes a terhes anyukáknak és szoptatós kismamáknak, mint koffeines társai!

A terhesség többé nem teher! Az Inka gabonakávé még jobb választás, hiszen bár nem tartalmaz koffeint, magas szénhidráttartalmának köszönhetően élénkíti a testet, és gyomrot terhelő savassága sincs, mint a kávénak. Különleges, gabona-összetételnek köszönhetően egyáltalán nincs káros anyag az italban, csakis az értékes tápanyagok, és a kellemesen lágy íz. Mindez javítja a szülő kedvét, miközben rosttartalmának köszönhetően az emésztést is segíti.

Az Inka ráadásul duplán előnyös, hiszen a felnőttekre állandóan hasonlítani akaró gyermekek is fogyaszthatják, hároméves kortól. Így a családilag elfogyasztott reggeli „kávé” nekik is energiát és igazi élményt ad!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top