Baba

Ilyen lesz Katalin és Vilmos gyermekének babaszobája – képek

Akár kislány, akár kisfiú lesz, a fehér bútor mindenképp illik majd hozzá.

Bár Katalin hercegné a babakocsit és a mózeskosarat már biztosan megvette, illetve trendi, amerikai bababútort is szeretne, jó eséllyel az a luxuskategóriás gyerekbútorokat gyártó, londoni cég rendezi majd be a hercegi pár gyermekének – legalább az egyik – szobáját, mely annak idején Vilmos és Harry hercegekét is.

Ilyen lesz Katalin és Vilmos gyermekének babaszobája

A vállalkozás tulajdonosa, Lucinda Croft lakberendező már el is készíttette a bútorokat, illetve a teljes enteriőrt a királyi család születendő tagja számára. Akár kislány, akár pedig kisfiú lesz a baba, ezek a fehér, kézzel készült bútorok mindenképp illenek majd hozzá.

Ilyen lesz Katalin és Vilmos gyermekének babaszobája

 

A kiságyra a C betűt is felfestették, utalva arra, hogy a szülők a Cambridge hercege és hercegnéje címet viselik.

Képek: dailymail.co.uk
Képek: dailymail.co.uk

A babának egyébként több szobája is lesz majd: egyrészt Vilmos és Katalin otthonában, a Kensington-palotában, másrészt a királyi család sandrighami rezidenciáján, de minden bizonnyal a Middleton család berkshire-i házában is berendeznek majd egy helyiséget a kicsi számára, már csak azért is, mert sajtóértesülések szerint a hercegné a szülés utáni első hetekre oda költözik, hogy édesanyja segíthessen neki a csecsemő körüli teendőkben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top