Baba

Sellőként úszik a 16 hónapos kislány – videó

Megosztja az internetezőket az a videó, amelyet Adam Christensen tett közzé. A felvételen a 16 hónapos kislánya, Elizabeth látható, amint egy felnőttmedencében egyedül úszik, mindenféle úszógumi vagy más segédeszköz nélkül.

Pedig a szülők igyekeztek megelőzni a vádaskodást, és a felvételhez mellékeltek egy részletes magyarázatot is. „Csak hogy mindenki tudja, képzett ápoló vagyok, a feleségem pedig hat éven át életmentőként dolgozott és már három gyereket megtanítottunk úszni. Nemcsak hogy mindketten profin képzettek vagyunk a biztonság terén, de életmentésre is kiképeztek. A videón látható gyermekünk (Elizabeth) megfelelő képzésben részesült egy profi oktatótól” – olvasható a videó alatt

A férfi azt is fontosnak érezte hozzátenni, hogy a gyereket semmi olyanra nem kényszerítették, amit nem akart csinálni. Ráadásul ha egy ennyi idős gyermek biztonságban érzi magát a medencében, meg tud fordulni, lebegni, nem esik pánikba, akkor a „medencés balesetek” sem végződnek tragédiával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top