Baba

DJ-tanfolyamot indítanak babáknak

Arra az esetre, ha az altatódal már nem elég menő…

DJ-tanfolyamot indítanak babáknakLegalább 3 hónapos, de legfeljebb 3 éves kisgyerekek számára indítanak DJ-tanfolyamot New Yorkban. „Énekkel, mozgással és az interaktív technológia segítségével bevezetjük a kicsiket a lemezek pörgetésébe, a keverésbe és az üzemek összehangolásába. Modern DJ-felszereléssel készítünk szórakoztató és vagány mixeket” – áll a tanfolyam ismertetőjében.

A tanfolyamot egy amerikai DJ, Natalie Elizabeth Weiss vezeti, aki úgy véli, hogy a babák zenei ízlésének formálását nem lehet elég korán elkezdeni: a legjobb, ha a járás és a beszéd elsajátításával egy időben ismerkednek meg a diszkózenével is.

A nyolchetes, heti egyszer háromnegyed órás elfoglaltsággal járó tanfolyamért a  200 dollárt, vagyis nagyjából 45 000 forintot kérnek el a szülőktől, akik lemezlovast szeretnének faragni a gyerekükből, ehetőleg még azelőtt, hogy óvodába megy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top