Baba

Ugrálástól a szusszanásig – egy remek nap a gyerkőcökkel

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én szeretek a gyerkőcökkel minél gyakrabban kimozdulni.
Ugrálástól a szusszanásig - egy remek nap a gyerkőcökkel

A friss levegő is jót tesz nekik, no meg mások társasága, aminek köszönhetően sokkal kiegyensúlyozottabbak, mintha csak otthon ülnénk. A kedvenc helyünk a MOM Játszóház a MOM Parkban. A fiam azért szereti, mert van trambulin, csúszda, focipálya és ugrálóvár is, én pedig azért, mert a pici lányommal el tudunk lenni a szivacsos borítású Baby Játszóban addig, amíg a nagyobbik már nem bírja szusszal az ugrálást és futkározást.

Utána még be szoktunk ülni egy kicsit a kreatív szobába is, így nem csak együtt is játszhatunk egy kicsit még, de Ádi szusszanhat is egyet, mielőtt elindulnánk haza. Múlt héten pedig még a Katáng-koncertet is meghallgathattuk ott.

Gondoltam is, hogy itt tarthatnánk Ádi hatodik szülinapját, így legalább nem kell amiatt aggódnom, hogy esetleg két hétig pakolhatom a rumlit a kis ovistársai után. Ráadásul a MOM-ban intézik a tortát, lesz a lányoknak csillámtetoválás, a fiúk meg élvezhetik a lufihajtogatást. Én meg csak hátradőlve élvezem, ahogy mindenki jól szórakozik. Kell ennél több?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top