Baba

Itt a szék, ami együtt nő a gyerekkel!

Nincs mese, egy gyermeknek rengeteg holmit kell beszerezni már születése előtt, hogy mire megérkezik, várja néhány dolog, ami nélkül viszonylag nehéz ma már meglenni: autósülés, gyerekágy stb. Aztán eljön az etetőszék ideje is, és nem győzünk váltani. De nem feltétlenül kell.

Egyre fontosabb szempont a gyermekholmik vásárlásnál, hogy hosszú távon használható legyen pl. egy bútordarab, a gyermekszékeknél sem más a helyzet: senki nem bánja, ha nem kell folyton újat beszerezni az idő múltával és a gyermek növekedésével. A Stokke már korábban is foglalkozott ezzel a problémával, és megalkotta a Trip Trap széket: ezt először a  már ülő gyerekek tudják használni és szinte egészen felnőttkorukig jó lesz. Most előrukkoltak a Stokke Steps székkel, amit már újszülöttek is tudnak használni, persze nem ülnek, hanem egy speciális betéttel fekszenek benne. Ahogy a képen is látható, az igényekhez alakítható a szék, kényelmes, biztonságos, és elég jól is néz ki. Eléggé környezetbarát megoldás is egyben, fontos szempont ez is.

A szék, ami a gyermekkel együtt nő
 
A szék, ami a gyermekkel együtt nő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top