Baba

Gyerekkönyvet ír a Rolling Stones-legenda

Lánya illusztrációival gyerekkönyve jelenik meg a Rolling Stones gitárosának, Keith Richardsnak.

Gyerekkönyvet ír a Rolling Stones-legendaA Gus & Me: The Story of My Granddad and My First Guitar (Gus és én: a nagyapám és az első gitárom története) című könyvben Keith Richards azt meséli el, hogy nagyapja, akitől az első gitárját kapta, hogyan szerettette meg vele a zenét. A kemény kötésű és e-könyv formában megjelenő munkát szeptember 9-től forgalmazzák.

A Life című memoárkötetében Richards szintén megemlékezett az életében fontos szerepet játszó nagyapjáról, a dzsesszzenész Theodore Augustus Dupreeről, akit sokan Gusnak hívtak. A sikerkönyvben a 70 esztendős gitáros felidézte, hogyan lett szégyenlős londoni egykéből a Rolling Stones egyik alapítója.

“Éppen most lettem ötödször nagyapa, úgyhogy tudom, miről beszélek. A gyerekek és nagyapák közötti kapcsolat egészen különleges, páratlan, meg kell becsülni. Ez a történet ezeknek a varázslatos pillanatoknak egyikéről számol be” – jegyezte meg a készülő gyerekkönyvről.

A Gus&MeBarnaby Harris és Bill Shapiro közreműködésével született, a könyvet Theodora Richards toll és tinta kollázsai mellett Richards családi fotói színesítik. A kemény kötésű változathoz egy audio CD is jár majd bónusz tartalommal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top