Baba

Tuti gyerekprogramok a hétvégére

Budapesti családi programot találni néha nem is olyan egyszerű: a különböző korú gyerekek, az ár, az idő, a program jellege mind-mind olyan szempont, amit szeretünk előre megfontolni.

Szombat:

 

Legkisebbek mozija: Pinokkió

Az életre kelt fabábu hosszas és szövevényes kalandjai és hazatérése alkotójához, vagyis apukájához, Gepettóhoz kedves, tanulságos, szerethető történet, ráadásul moziban igen ritkán láthatjuk, s a belépő is barátságos a megszokott árakhoz képest, mindössze 700 Ft.
Helyszín, időpont: PUSKIN MOZI, 10h

Vasárnap:

A békakirály

Jól ismerjük a mesét: a királylány elveszti kedvenc aranygolyóját, a rusnya béka egy komoly ígéretért cserébe visszahozza, ám a királylány nem akarja tartani a szerződés rá eső felét, de közbeszól az apai szigor. Szép kis történet, igazán mesés véggel, mindenki boldog.
Belépő: 800 Ft/fő, csoportos jegy 600 Ft/fő (3 főtől).
Helyszín, időpont: MOM Kulturális Központ, 10.30

 

Egész hétvégén:

Huszáros hétvége

A skanzenben két napon keresztül a magyarság és a nemzeti ünnepünk lesz a téma, e köré fonva játszóteret, meseelőadást is találunk a kicsiknek, huszárcsákónk is lehet, előadást hallgathatunk az egykor igen komolyan vett bajuszviseletről, Kossuth-kifli készítésével, kóstolásával is kecsegtetnek, és egyáltalán, ha kicsit is süt a nap, jó lesz kint.

Belépő: felnőtteknek 1000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 Ft. És ha nem szeretnénk vagy tudunk autóval menni, itt olvasható, mégis hogy közelíthető meg a Skanzen.
Helyszín, időpont: Szentendrei Skanzen, 10-17h

Tuti gyerekprogramok a hétvégére
bajuszfajták (forrás: skanzen)
 
További hétvégi programajánlót itt találtok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top