Baba

8 tipp apró húsvéti ajándékra 1000 forint körül

Húsz-harminc éve még nem volt ez ennyire fontos, de manapság úgy tűnik, a gyerekek várják, hogy a nyuszi hozzon valamit az édességen túl is. Kicsit mintha mindegy is lenne, mi az (bár sokan írnak a nyuszinak is csinos kis kívánságlistát), a lényeg, hogy legyen valami, különben krokodilkönnyek és csalódottság uralhatják a hétfő reggelt.
Persze ahány ház, annyi szokás, a gigaajándéktól az apróságokig mindenkinek megvan a maga lehetősége, döntése. Ajándékozni természetesen nem kötelező, ha mégis így döntünk, akkor a lényeg, hogy úgy ünnepeljünk, ajándékozzunk, ahogy szeretnénk, és a lehetőségek engedik, no meg legyenek boldogok a gyerekek. Remek alkalom, hogy saját kezünkkel készítsünk ajándékot nekik – persze ahol sok gyermek van, esetleg nagy a korkülönbség, vagy talán már túl sok saját készítésű játékot kaptak, ott ez nem biztos, hogy opció. S ha esetleg vékony a pénztárcánk, akkor se csüggedjünk: szépséges, klassz apróságokat lehet találni 1000 Ft körül. És nem mind nyúl, sőt. (Végül is miért kellene a nyúlnak mindenképp nyulat hozni?) 
 

Az ajánlott játékok többnyire webshopban érhetők el az adott árakon. Érdemes többen is összeállni, hogy a rendelés értéke elérje azt az összeget, ami felett már ingyenes a kiszállítás, illetve megnézni, hogy adott boltban ingyen felvehető-e személyesen a neten rendelt tárgy.

 
Nyuszi kulcstartó, 690 Ft
A Kisvakond örökzöld: imádják a totyogók, az ovisok, az iskolások is leülnek nosztalgiázni, és bizony a felnőttek is bevallják olykor-olykor, hogy ezt örömmel nézik a kicsikkel. A karakterek a képernyőn túl is élnek, mindenféle tárgyakon, tárgyakként, például kulcstartón is, nem csak a nyúl. Itt rendelhető.
 
8 tipp apró húsvéti ajándéknak 1000 Ft körül
 
 
Djeco matricák, 940 Ft-tól
Mélyről jövő, csodás vonzalom az, ahogy a gyerekek viszonyulnak a matricákhoz: talán a tárgyak megjelölése, talán művészeti törekvés a létező összes bútor, kisbicaj, könyv és egyebek teleragasztása. A Djeco matricáiban biztosan nem kell csalódni, és hihetetlen mennyiségű témában találunk pakkokat érezhetően lányoknak, fiúknak vagy nemsemlegesnek szánva. Egy pakkban eszméletlenül sok matrica van, tehát egy időre csillapíthatjuk a kicsik matricaéhségét. Pl. itt rendelhető.
 
8 tipp apró húsvéti ajándéknak 1000 Ft körül
 
Amíg utazunk – foglalkoztató, 625 Ft
Egyre több könyvhöz, játékhoz készül foglalkoztató, ami azért is örvendetes, mert oly sokszor érezhető a gyerekeknél, hogy a könyvekből ismert történet, a szereplők, a varázs tovább él bennük, de valahogy nincs mód ezzel foglalkozni a beszélgetésen túl. Ez a foglalkoztató az Amíg utazunk című, Budapestet bemutató könyvhöz készült. Itt rendelhető.
 
 
8 tipp apró húsvéti ajándéknak 1000 Ft körül
 
 
Almás, katicás bögre, 990 Ft
A szeretett bögréből jobban esik a kakaó, a tej, a tea reggel is, este is, betegecskén is, fáradtan is. Akad még ezeken felül is néhány klassz darab, érdemes körbenézni, van az a bögre, ami nem kliséajándék! Itt vásárolhatók.
8 tipp apró húsvéti ajándékra 1000 Ft körül
Páros kitűzők, 1200 Ft
Újra fénykorát éli a jelvény, kicsik, nagyok egyaránt büszkén hordják a figurás, feliratos apróságokat. Ezekben a jelvényekben a különleges, hogy kettő együtt ad ki egy képet, cukik, bájosak és csendben jelezzük, hogy felnőtteknek is van jó pár darab. Itt rendelhető.
 
8 tipp apró húsvéti ajándéknak 1000 Ft körül
 
 
Minisax, 1150 Ft
Egy csinos kis szatyor nem csak hasznos, de környezetbarát ajándék is, az Environsaxnál nemcsak felnőtteknek, hanem kis méretben készült, gyerekeknek való darabok is kaphatók, többféle mintával. A szayor anyaga 45%-ban műanyag palackok újrafelhasználásával készül, duplán ökoajándék. Itt rendelhető.
 
8 tipp apró húsvéti ajándéknak 1000 Ft körül
 
Schleich állatkák, kb. 990 Ft-tól
Ezek a kézzel festett állatkák egytől egyig gondosan kidolgozottak, arányosak, szépek (na hát nem véletlenül ilyen drágák), érdemes gyűjtögetni, mert jól bírják a strapát. Sok helyen kaphatók, a Müllerben biztosan, és ott a korábban kapott levásárolható blokkokat is felhasználhatjuk (minden vásárlásnál visszaadnak 3%-ot a vásárlás értékéből). A játék magyar oldalát itt találjátok.
 
8 tipp apró húsvéti ajándéknak 1000 Ft körül
  
 
Tubix társas (Janod), 1380 Ft
A fából készült játékok szerelmeseinek íme egy meglehetősen szép, egyszerű társas, a cél a bábuk elsőként célba juttatása (Ki nevet a végén egyszerűbb verziója), uniszex és még a “mit játsszanak a 10 év alatti gyerekek közösen” problémáját is megoldja. Itt rendelhető.
 
8 tipp apró húsvéti ajándéknak 1000 Ft körül

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top